Sport

Ce salariu ia Valentin Mihăilă în primul sezon la Parma. Universitatea Craiova primește 6,8 milioane de euro, iar Silviu Bogdan 1,7 milioane

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salariu ia Valentin Mihăilă în primul sezon la Parma. Universitatea Craiova primește 68 milioane de euro iar Silviu Bogdan 17 milioane
Valentin Mihăilă

La 20 de ani, Valentin Mihăilă va încasa un salariu de 50.000 de euro pe lună în primul an, iar venitul său va crește în fiecare dintre sezoanele în care fotbalistul român va continua să joace la Parma.

Valentin Mihăilă a semnat un contract pe cinci ani cu Parma, iar transferul reprezintă o lovitură din toate punctele de vedere.
Este în primul rând o lovitură financiară pentru cei care dețineau drepturile federative asupra jucătorului, iar salariul internaționalului român crește și el semnificativ.
La 20 de ani, Mihăilă va încasa un salariu de 50.000 de euro pe lună în primul an, iar venitul său va crește în fiecare dintre sezoanele în care fotbalistul român va continua să joace la Parma. De asemenea, jucătorul are anumite clauze care îi vor crește suma pe care o va primi de la formația din Serie A. Valentin nu a mai evoluat în ultima etapă pentru Universitatea Craiova, 1-0 cu Poli Iași. S-a dus în Italia pentru vizita medicală, apoi a semnat acordul și a fost anunțat pe site-ul oficial.

Transferul lui Valentin Mihăilă la Parma poate ajunge și la 12 milioane de euro

Suma de bază a transferului lui Valentim Mihăilă la Parma este 8,5 milioane de euro, dar dacă s-ar îndeplini toate clauzele de bonusuri, suma poate ajunge și la 12 milioane de euro.
Din cei 8,5 milioane, Universitatea Craiova va lua 6,8 milioane pentru că restul de 1,7 îi revin lui Silviu Bogdan, fostul director al Centrului de Copii și Juniori al Universității, care avea 20 la sută.
Valentin Mihăilă este noul jucător al Parmei, călcând pe urmele lui Adrian Mutu și Ianis Zicu. El a asistat la victoria noii sale echipe, 1-0 cu Verona, apoi azi a efectuat vizita medicală și a semnat contractul cu gruparea de pe Ennio Tardini.

Mesajul lui Valentin Mihăilă pentru fanii Universității Craiova

Mihăilă nu a uitat însă de echipa care l-a lansat și a avut un mesaj la despărțirea de Universitatea Craiova și fanii olteni.

„Urmează un nou pas în cariera mea de fotbalist, un pas pe care nu-l puteam face fără sprijinul Universității Craiova și al vostru, al suporterilor. Sunt foarte fericit că am ajuns aici, dar puțin supărat că nu i-am atins obiectivul cu Universitatea Craiova, acela de a lua campionatul.
Sper ca anul acesta colegii mei să reușească să ia campionatul și la final să iau și eu o medalie și un tricou de campion. Le urez multă baftă, fiți alături de ei în continuare și Forza știința!”, au fost cuvintele lui Valentin Mihăilă.

A refuzat oferta liderului Ligii I! Cum a ratat Craiova cea mai tare mutare pe final de mercato

Universitatea Craiova a vrut să fie campioana transferurilor pe ultima sută de metri. Accidentarea lui Elvir Koljic și plecarea lui Valentin Mihăilă la Parma i-au obligat pe oficialii olteni să se miște repede. La echipa de pe primul loc a ajuns Reagy Ofosu, un mijlocaș ofensiv polivalent care s-a remarcat la FC Botoșani, dar mutarea mult dorită de Craiova nu s-a mai făcut.

Gruparea din Bănie a vrut insistent să-l transfere pe Alexandru Mățan de la Viitorul, un jucător pe care Cristiano Bergodi îl cunoaște foarte bine deoarece l-a avut elev la Voluntari sezonul trecut.
Așa cum dezvăluise președintele Viitorului, Gică Popescu, la Fotbal Club, cluburile ajunseseră la un acord – suma de transfer ar fi fost în jur de 800 de mii de euro, și mai erau discuții în privința procentului dintr-un viitor transfer. Mutarea a picat din cauza pretențiilor exagerate ale jucătorului – Mățan ar fi solicitat o primă de instalare dublă față de cât oferea Craiova, 50 de mii de euro, și nici salariul de 8 mii de euro nu-l mulțumea pe mijlocașul de 20 de ani.

Adauga un comentariu