Magazin

Ce sandale purtăm în 2021. Cele mai importante 6 tendințe

Publicat: 15 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce sandale purtăm în 2021. Cele mai importante 6 tendințe

Vara este tot mai aproape, iar temperaturile blânde ne îmbie să lăsăm ghetele şi bocancii deoparte şi să căutăm încălţăminte cât mai lejeră care să pună în valoare feminitatea.

Printre cele mai populare articole de vară se numără sandalele, așa că ne vom opri atenția asupra acestora. Să descoperim ce tipuri de sandale se poartă în acest sezon, dar şi câteva trucuri care să ne ajută să ne bucurăm de outfiturile mult dorite dar şi de stare sporită de confort.

Sandale Elegante

Nicio garderobă nu este completă fără o pereche de sandale elegante. Aceste piese reuşesc să oferă un vibe autentic, original, rafinat tintelor pe care le completează. Pentru a beneficia de toate avantajele unor sandale elegante, trebuie alese modele cu toc înalt şi subţire, ce pot completa perfect atât ţinutele cu rochii senzuale cât şi pe cele cu salopete lejere.

Sandale sport

Sandalele sport continuă să fie în tendinţe. Aspectul minimalist şi construcția genială a acestor piese sunt detalii care le-au transformat în vedete ale ţinutelor cu pantaloni scurți şi tricouri comode. Pentru a beneficia de maximum de versatilitate pot fi selectate modele în nuanțe neutre, care pot completa perfect orice outfit dinamic. Cei ce doresc un plus de efervescență pot selecta sandale sport cu cromatică bogată. Culorile aprinse, finisajele metalice și nuanțele pastel sunt soluții ce merită să fie luate în seamă.

Sandale cu vârf pătrat

Sandalele cu vârf pătrat se găsesc de ceva vreme în tendinţe. Aerul cosmopolit pe care îl conferă tinutelor nu poate fi neglijat de nicio femeie care apreciază combinațiile geniale. Pentru a beneficia de eleganța şi rafinamentul sandalelor cu vârf pătrat trebuie selectate piese de calitate. Sabrine.ro propune numeroase tipuri de sandale cu vârf pătrat, realizate din piele naturală atent prelucrata, care pot completa orice garderobă creionată în jurul bunului gust.

Sandale Romane

Sandalele romane pot fi considerate piese clasice, care nu trebuie să lipsească din garderobele femeilor ce apreciază liniile clasice şi stilizările cu personalitate. Ţinutele cu sandale romane şi rochii vaporoase pot fi combinate în mod plăcut cu genţi de umăr şi pălării de soare elegante. Comode, inedite, originale, sandalele romane cu şnururi lungi reuşesc să completeze outfiuri senzaţionale.

Sandale Avarca

Sandalele Avarca extrem de populare în Spania, au captat atenția fashionistelor din întreaga lume, datorită energiei pe care o emană. Aceste tipuri de încălţăminte se evidențiază prin confort la superlativ, culoare şi autenticitate. Designul unic al acestor sandale  le transformă în piese de rezistență a țintelor casual elegante de vară. Datorită aspectului cuminte pot fi purtate chiar şi la ţinutele semi – formale de vară.

Platforme

Sandalele platforme rămân în topul preferinţelor femeilor care doresc să beneficieze de un plus de senzualitate, dar care nu doresc să renunţe la confort. Ergonomia ridicată asigurată de platforme este apreciată deopotrivă de fashionistele pasionate de culori şi tendinţe, dar şi de doamnele care apreciază starea de bine asigurată de o pereche de pantofi comozi.

Cum trebuie aleasă  încălţămintea de vară?

Selectarea sandalelor este o sarcină serioasă. Piesele alese trebuie să asigure confort, să fie aspectuoase şi, bineînţeles să fie în tendinţe. Este important ca modele achiziționate să fie realizate din materiale naturale de preferat din piele, așa se va proteja sănătatea picioarelor în timpul temperaturilor caniculare.

Un alt detaliu ce trebuie analizat ține de tendinţe. Anul acesta se poartă încălţămintea în nuanţe vibrante, multicoloră, cu detalii bine evidenţiate. Sunt pe val culorile puternice, roşu, galben, albastru, însă se poartă şi nuanţele pastel. Un alt detaliu ce trebuie analizat cu atenţie este calitatea! Se poartă încălţămintea de calitate de la Sabrine, care se evidenţiază prin materiale fine atent prelucrate, design cosmopolit elegant şi cromatică expresivă.

 

Adauga un comentariu