Magazin

Ce schimbări mai poți face cu banii rămași după renovare

Publicat: 13 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce schimbări mai poți face cu banii rămași după renovare

De multe ori, după o renovare generală, rămân câteva economii ce pot fi destinate către alte investiții în cadrul locuinței. De obicei, principalul motiv pentru care cheltuielile ar fi mai reduse decât ar fi fost de așteptat este acela că s-au făcut câteva micro-decizii ce au dus la costuri mai mici, precum preluarea unor materiale direct de la vânzător în locul unei comenzi prin intermediar. Dacă în urma unei renovări generale sau a unei mutări ai reușit să economisești resurse în felul acesta, ori prin alt mod, articolul de față îți oferă câteva direcții de investiție specific în contextul casnic.

În ce parte a apartamentului poți investi economiile rămase după renovare?

Apartamentul are de obicei două zone în care se pot aduce oricând inovații: bucătăria și sufrageria. Prima idee se referă la o investiție în bucătărie, iar celelalte la adaosuri în cadrul livingului.

Bucătăria este unul din spațiile casei în care poți cu adevărat să te joci cu îmbinările de culori și să asortezi diverse componente în moduri inedite. Dar ce se întâmplă de obicei e că există o hotă, electrică sau clasică, care e imposibil de introdus în peisaj, dar și impractic de scos din structura bucătăriei. Soluția pentru problema hotei din bucătărie o găsești la Altex.ro, de unde poți alege din multitudinea de hote incorporabile, care maschează partea metalică în mobilierul deja existent în bucătărie.

În ceea ce privește investițiile în sufragerie, e important să ai în vedere funcția principală a acestei camere: relaxarea și conectarea cu ceilalți. Astfel, unul din cele mai importante articole este canapeaua pe care vă adunați să vă uitați la serial, ori pe care se înghesuie 5 oameni când aveți seară de jocuri. Așadar, unul din cele mai relevante atribute ale canapelei din sufragerie este dimensiunea, dat fiind că trebuie să acomodeze cât mai mulți invitați. Confortul este o caracteristică mai puțin importantă, asta dacă sufrageria nu are mai multe roluri, printre care și cel de cameră de oaspeți, unde aceștia să doarmă.

Altă idee de articol ce poate aduce confort sporit în sufrageria ta și se poate încadra în bugetul rămas după o renovare mai mare este un televizor. Să vă uitați la filme bune și cu mesaj semnificativ e nespus de formativ și poate chiar să aducă un sentiment de comuniune cu oamenii apropiați. Pentru aceste filme bune e nevoie de un TV ce poate susține platforme de streaming, altfel experiența ar fi condiționată de filmele ce sunt prezentate pe canalele ce transmit prin cablu. De asemenea, dimensiunea contează, fiindcă un aparat cu un ecran prea mic nu ar permite tuturor membrilor familiei sau invitaților să privească din poziții confortabile.

În final, e bine să fie menționat faptul că acestea sunt sugestii de investiții pe care le poți face dacă dorești ca banii rămași să ajungă tot în articole din cadrul locuinței. Cu toate acestea, sunt la fel de înțelepte alternativele precum adăugarea banilor într-un cont de economii sau investirea lor în alte direcții.

Poză de Christa Grover pe Pexels.com

Adauga un comentariu