BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce se întâmplă când avocații sunt acuzați și condamnați? Marius Striblea, vicepreședinte UNBR, într-o discuție la BZI LIVE despre pericolul la care este expusa profesia de avocat și dreptul la apărare al justițiabililor – FOTO

Publicat: 27 apr. 2021

Miercuri, 28 aprilie 2021, începând cu ora 14:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE în cadrul căreia va fi invitat avocatul dr. Marius Striblea, vicepreședinte UNBR și decan onorific al Baroului Iași. De-a lungul timpului, mai mulți avocați au fost acuzați de comiterea unor infracțiuni ajungând să fie condamnați. Timp de o oră, invitatul Roxanei Caraiman, va face o incursiune în lumea mai puțin cunoscută a avocaților discutând despre drepturile și obligațiile justițiabililor. Cunoscutul avocat va explica de ce un avocat, care își practică meseria reprezentând un client, ajunge să fie acuzat de comiterea unor fapte în contradicție cu legea.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu