Bursa Barfelor

Ce se întâmplă, ce se întâmplă taman în biroul reftorului de la cea mai șmecheră universitate din târg! Tătă țara râde de el!

Publicat: 07 apr. 2021

Babetele bârfitoare s-au crăcănat zâlele aiestea, când au auzit una de tătă bafta despre un scandal de pe la cea mai șmecheră universitate din târg. Gurile rele spun că Mitică Oproptea a agiuns într-un hal fără de hal, după ce a fost mare reftor la universitatea din deal. Cică, de bun ce-o fost, acu’, colegii lui de la facultatea de administrare a paralelor vor să-l alunge din universitate. Situația e de râsul curcilor! El, care a fost mare derutat, mare catindat la premărie, o agiuns de râsul curcilor. Tăți colegii vorbesc pe la colțuri că nu-l mai suportă pe musiu Oproptea și tăți încearcă să vadă cum pot să-l determine pe Mitică să-și ia bocceluța în spate și s-o taie pe dealuri, pe unde o vedea cu ochii! Acu’, babetele se îndoiesc de faptul că Oproptea ar avea bunul simț să plece de unul sângur!

 

 

Comentarii
  • Zvonul, ca zvon, e pe jumatate adevarat. In fiecare facultate este o comisie care verifica dosarele de continuare dupa 65. Criterlle sunt cele actuale, nu cele de cand ai promovat. Si Mitica nu a avut „proptea”, adica fost respins din facultate deoarece nu a indeplinit criteriile, asa ca senatul nu a avut ce sa mai aprobe.

Adauga un comentariu