Cancan

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea. Artistul trupei Talisman are șapte proprietăți

Publicat: 15 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea. Artistul trupei Talisman are șapte proprietăți
Alin Oprea a precizat că se judecă cu fosta soție pe o avere de peste un milion de euro

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea. Aflat în plin divorț, Alin Oprea a ales să vorbească despre averea care va face obiectul partajului. Separarea de Larisa, cu care are doi copii, implică și împărțirea bunurilor comune dobândite de aceștia.

De curând, Alin Oprea a vorbit în emisiunea „Xtra Night Show” despre partajul bunurilor pe care le are cu soția sa. Astfel, fostul membru al trupei Talisman a dat detalii despre divorțul care a scandalizat România.

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea

Alin Oprea și soția au ajuns în fața judecătorilor pentru un partaj de peste un milion de euro. Acum, solistul de la Talisman a dat detalii despre situația celor șapte proprietăți ale sale, după divorțul de Larisa.

În decursul anilor, el a investit în șapte locuințe din România și străinătate:

  • 2 apartamente în zona Carol, donate,
  • 1 apartament cu 5 camere, donat,
  • o garsonieră, donată,
  • pe Calea Călărașilor a fost vândut apartamentul cu 2 camere.

Din această vânzare, 20.000 de euro au ajuns în conturile copiiilor, iar restul banilor au însemnat avansul pentru locuința din Londra.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre. Astfel, ea mi-a blocat accesul la toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea la TV.

Scandal cu rudele Larisei

Cunoscutul artist a mai povestit și faptul că fosta soacră și fratele Larisei l-au agresat. Aceștia i-au făcut un scandal monstru atunci când a fost în casa sa pentru a-și lua lucrurile. Alin Oprea a explicat faptul că în momentul în care s-a separat de fosta lui parteneră a plecat din locuință. S-a dus la un hotel, însă după câteva zile avea nevoie de lucrurile care rămăseseră acolo.

Când s-a dus să le recupereze a fost întâmpinat de soacra și cumnatul său în ușa casei. Aceștia nu l-au lăsat să intre, motiv pentru care vedeta a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de poliție.

A fost înșelat de soție

După 23 de ani de relaţie şi căsătorie, Alin Oprea dă cărţile pe față. El a lansat acuzaţii fără precedent, în sensul că soţia l-a înşelat de două ori. De asemenea, artistul a mai spus că a fos căsătorit cu un caracter dominator şi agresiv. Cu toate acestea, el a acceptat răutăţile soţiei, minciuna, dar şi manipularea.

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun. Am suportat un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a dezvăluit artistul Alin Oprea.

Acum, în urma divorțului și a partajului, rămâne de văzut ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea.

Adauga un comentariu