Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Oana Radu la două luni de la moartea iubitului

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu Oana Radu la două luni de la moartea iubitului

Oana Radu trece printr-un adevărat coșmar după ce în urmă cu aproape 2 luni, iubitul acesteia s-a stins din viață. Îndrăgita artistă trăiește o dramă și cu greu își poate stăpâni lacrimile atunci când vorbește despre bărbatul pe care l-a iubit atât de mult. Cu toate acestea, viața trebuie să meargă înainte, indiferent de greutăți, lucruri bune sau mai puțin bune.

Au trecut aproape 2 luni de când iubitul Oanei Radu s-a stins din viață pe patul de spital. Un individ a aruncat benzină pe el și i-a dat foc. Alin a suferit arsuri pe mai mult de 75% din suprafața corpului.

Deși îi este extrem de greu, Oana Radu merge înainte. Încearcă să facă ceea ce iubește cel mai mult: să cânte! Așa că pe Instagram, Oana Radu a postat un afiș pe care apărea și numele ei. Aceasta și-a reluat concertele, la aproape 2 luni de la moartea iubitului. Cu bune, cu rele, viața merge înainte, iar Oana știe cât de mândru era iubitul său de cariera ei și de tot ceea ce a realizat și că acesta și-ar fi dorit ca ea să meargă mai departe și să cânte în continuare!

Iubitul Oanei Radu, incendiat de un individ cu probleme psihice

Iubitul Oanei Radu se afla în Craiova în ziua fatidică în care un individ ce îi era vecin, extrem de cunoscut pentru faptul că avea probleme psihice a aruncat cu benzină pe el și l-a incendiat, totul întâmplându-se în plină zi.

Adauga un comentariu