Cancan

Ce se întâmplă cu Simona, văduva lui Mihai Constantinescu și ce o face să zâmbească!

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu Simona văduva lui Mihai Constantinescu și ce o face să zâmbească
Simona Secrieri si Mihai Constantinescu

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, este, și acum, la trei săptămâni după decesul marelui artist, de neconsolat, pierderea acestuia afectând-o extrem de tare.

Cu toate acestea, de câteva zile încoace, Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, reușește să zâmbească din nou, deși încearcă să se țină cât mai departe de agitația cu care se obișnuise în ultimii ani.

”Simona suferă încă cumplit, dar a reușit să treacă peste șocul provocat de moartea lui Mihai Contantinescu. A reușit chiar să și zâmbească, acum a reânceput să mănânce.

A ajutat-o foarte mult faptul că, în ultimele săptămâni a avut-o alături pe nașa ei și a lui Mihai, s-a împăcat cu gândul că el nu mai este printre noi. Zâmbește când se uită la fotografiile cu el, toată casa e plină de pozele lor și oriunde s-ar uita îl vede.

Așa îl simte aproape și se simte mângâiată. Vorbește despre el mai tot timpul și rememorează momentele frumoase pe care le-au avut împreună. Chiar râde uneori când povestește vreo aventură haioasă pe care au avut-o împreună. Oricum, încearcă să se țină cât mai departe de oameni încă, simte că nu e pregătită să revină în agitația cu care se obișnuise pe când Mihai Constantinescu era sănătos”, ne-a spus o apropiată de-ale Simonei Constantinescu, văduva mareului artist.

Mihai Constantinescu a avut sicriul închis, la înmormântare

”Mihai a fost îmbrăcat în costum. Negru. Dar normal că am decis să fie închis sicriul… Vă dați seama, după aproape șase luni de comă, cu puține momente în care a fost conștient, momente care ne-au dat speranțe, Mihai mai era doar o umbră a ceea ce a fost”, ne-a spus nașa lui Mihai Constantinescu și a Simonei, Marilena Adam.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri cardiace și a fost salvat de medici.

Adauga un comentariu