BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce se întâmplă cu tinerii care grăbesc etapele în relație și au impresia că nu este vreme pentru toate? Părintele Calistrat Chifan vorbește la BZI LIVE despre relații premature – FOTO

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 15 aprilie 2021, de la ora 12:30, are loc o nouă ediție când, în studioul BZI LIVE, este prezent părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni. Adolescența este vârsta provocărilor, când tinerii au impresia că orizontul de timp este limitat și multe relații trec peste etape importante cum sunt cele de prietenie și nimic mai mult. Foarte mulți tineri, în ziua de astăzi, fac pasul spre a locui împreună, începând să pară ceva normal. În emisiunea moderată de Roxana Caraiman, părintele își va exprima opinia cu privire la tendința ca un băiat și o fată, adolescenți, să trăiască împreună.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu