Prima pagină » Economic Local » Ce se întâmplă cu un cunoscut hotel din Iași? Proprietarul a făcut anunțul mult așteptat – FOTO

Ce se întâmplă cu un cunoscut hotel din Iași? Proprietarul a făcut anunțul mult așteptat – FOTO

16 mai 2024, 02:00,
Raluca COSTIN, în Economic Local

Un cunoscut hotel din Iași va fi modernizat cu fonduri europene. Lucrările la Hotelul Dorobanți, una dintre cele mai solicitate locații din Iași de către turiștii români și străini, vor începe în această perioadă. Investiția se ridică la aproape 300.000 de euro

Hotelul Dorobanți, cunoscută locație din Iași, va fi modernizat. Gigi Dorobanțu, proprietarul hotelului de 3 stele, poziționat aproape de centrul Iașului, a obținut finanțarea în valoare de 285.000 de euro în cadrul proiectului privind dezvoltarea societății, prin achiziția de echipamente și active necorporale. Banii au fost obținuți în cadrul apelului de selecție derulat de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.

Din valoarea totală a proiectului de 285.000 de euro, 200.000 de euro reprezintă fondurile europene, iar restul sumei este partea de cofinanțare. Prin intermediul acestei investiții ample, Hotelul Dorobanți va fi una dintre cele mai moderne locații din Iași.

Proiect amplu de modernizare a unui cunoscut hotel din Iași

Gigi Dorobanțu, proprietarul Hotelului Dorobanți, și-a propus să finalizeze lucrările de modernizare în cel mult 6 luni.

„Suntem printre primele firme care au semnat contractul de finanțare cu cei de la ADR Nord-Est. Vrem să finalizăm cât mai repede lucrările pentru ca oaspeții noștri să se bucure de calitatea serviciilor noastre. Sperăm că în 6 luni vom finaliza investițiile. Prin intermediul acestei investiții vor fi reduse costurile, prin folosirea panourilor fotovoltaice, va fi modernizată bucătăria, spălătoria, mobilierul va fi schimbat, vom avea iluminat exterior cu leduri, pentru o vizibilitate mai bună, vor fi îmbunătățite serviciile hoteliere. Vrem ca oaspeții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii la Hotelul Dorobanți”, susține Gigi Dorobanțu.

Hotelul este construit în anul 2008, are o capacitate de 22 de camere, din care 7 apartamente. Proprietarul este un om de afaceri cunoscut în Iași, cu experiență în domeniul businessului încă din anul 1991. De atunci a dezvoltat continuu afaceri de succes, care au atras investitori și turiști în Iași.

Turiștii aleg Hotelul Dorobanți pentru serviciile excepționale

Este poziționat într-o zonă de prim interes, la câteva sute de metri de centrul financiar al orașului și la doar câțiva pași de cel mai mare centru comercial al Moldovei, Palas Mall. Cele 22 camere ale Hotelului Dorobanți au un stil modern și elegant, sunt luminoase, confortabile și dotate cu toate facilitățile corespunzătoare unui hotel de 3 stele, ceea ce face din orice sejur unul perfect, de neuitat.

Hotelul Dorobanți pune la dispoziția turiștilor cameră single, cameră dublă în regim single, cameră dublă, cameră triplă/suite, apartament VIP, sală de conferințe bine pusă la punct, dar și un ghid turistic ce oferă informații despre atracțiile turistice și punctele de prim interes din Iași, inclusiv evenimente mondene, filme care rulează la cinema, piese de teatru, operă și operetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *