National

Ce se întâmplă în celula lui Dinca. Monstrul din Caracal s-a confesat deţinuţilor. Ţi se face părul măciucă!

Publicat: 07 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă în celula lui Dinca. Monstrul din Caracal s-a confesat deţinuţilor. Ţi se face părul măciucă

Date exclusive din celula lui Gheorghe Dinca. Colegii de celulă îl descriu pe monstrul din caracal ca fiind un obsedat sexual. El a povestit informaţii extrem de intime din viaţa lui sexualAa, a dat detalii inclusiv despre fetişuri. Lui DInca îi place să vorbească despre fiecare partidă sexuală.

Gheorghe Dinca a făcut mărturisiri incredibile în spatele gratiilor. Colegii de celulă au asistat la confesiuni uluitoare făcute de mostrul din Caracal. Lui Gheroghe Dinca îi place să vorbească cel mai mult despre femeile din viaţa lui. El a dat detalii extrem de intime despre partidele sexuale pe care le-a întreţinut cu femeile care i-au intrat în casă.

Gheroghe Dinca a vorbit deschis despre fetişuri modul în care îşi convingea victimele să se supună perversităţilor sexuale, anunţa România TV. În calculatorul său procurorii au găsit mai multe materiale pornografice care erau accesate de Gheorghe dinca. Colegii din celula îl descriu pe monstrul din Caracal ca fiind un obsedat sexual. De altfel el se plânge de condiţiile din penitenciar, de faptul că este prea cald, apoi prea frig. nu-i convine nici mâncarea pe care o primeşte.

Gheorghe Dinca este nemulţumit şi că ceilalţi deţinuţi nu îl respecta, îl înjura frecvent, iar gardienii nu fac nimic în apărarea lui. Mecanicul de 66 de ani ameninţa chiar că nu mai colaborează deloc cu anchetatorii dacă ceilalţi reţinuţi îi mai vorbesc urât.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dinca nu a fost vizitat de nimeni până acum, astfel că nu are niciun ban pe card şi practic nu-şi poate cumpăra nimic de la magazinul arestului.

Gheorghe Dinca a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Macesanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Macesanu.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dinca spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Adauga un comentariu