Cancan

Ce se va întâmpla cu cățeii Cristinei Țopescu și de ce nu vrea familia jurnalistei să audă de ei

Publicat: 20 ian. 2020

Cristina Țopescu a murit singură, dar totodată înconjurată de cele mai dragi ființe din viața ei: câinii pe care îi salvase cu atâta dragoste de pe străzi și cărora le purta cea mai mare grijă.

Cristina Țopescu și-a iubit animalele de companie foarte mult. După cum spun și prietenii regretatei jurnaliste, aceasta prefera, de cele mai multe ori, să se pună în plan secund și să le ofere totul necuvântătoarelor. Moartea prematură a Cristinei Țopescu i-a lăsat pe câinii acesteia fără stăpână și suferă extrem de mult. Și, cum toată lumea se întreabă acum ce se întâmplă cu ființele care i-au fost alături Cristinei în ultimele clipe de viață, bunul prieten al jurnalistei a explicat că animalele acesteia suferă foarte mult și sunt pregătite pentru adopție, informează playtech.ro.

După o lungă perioadă în care s-au luptat cu înfometarea care le-a adus și probleme de sănătate, câinii Cristinei Țopescu sunt gata să meargă într-o nouă casă. Cu toate acestea, adoptatorii întârzie să apară. Deși toată lumea s-a așteptat ca familia Cristinei Țopescu să ia în grijă câinii jurnalistei, acest lucru nu se va întâmpla. Sursa citată informează că familia Cristinei Țopescu nu și-a dorit să facă acest lucru, invocând motivul lipsei de timp și de spațiu.

„Patrupedele sunt într-un adăpost în acest moment. Au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, ne-a mărturisit un apropiat al fiicei lui Cristian Țopescu.loading...

Adauga un comentariu