National

Ce se va întâmpla cu persoanele care se vor vaccina împotriva coronavirusului. Anunțul făcut de autorități

Publicat: 09 ian. 2021
vaccin anticovid
Bilanț coronavirus 22 ianuarie 2021

Persoanele care vor fi vaccinate anticovid vor primi o adeverinţă care va conţine data vaccinării, tipul vaccinului, seria şi lotul. De asemenea nu vor exista restricții pentru cei care aleg să nu își facă vaccinul.

Fiecare persoană imunizată la Covid va primi o adeverinţă de vaccinare, spune Valeriu Gheorghiţă în timpul unei întâlniri cu jurnaliştii.

”Va fi un document medico-legal care va conţine data vaccinării, tipul vaccinului, seria şi lotul. Adeverinţa de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română şi engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieşire din spital”, explică Gheorghiţă.

El a ţinut să precizeze că, în acest moment, nu se pune problema ca persoanele nevacaccinate să fie supuse unor condiţionări sau restricţii.

România este pregătită, în momentul de faţă, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie, anunţă preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea anti-COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiţă

Comentarii
 • Nu au cum sa ma oblige sa ma vaccinez cu o mizerie de ser care nici ei nu au habar de reactiile adverse pe termen mediu si lung.Daca se propune prin absurd o lege a vaccinarii s-a terminat cu tot in lumea asta.Eu sunt patit cu un vaccin antigripal facut la 18 ani si sufar si acum din cauza lui.Am capatat o boala autoimuna pe care mi-a descoperit-o un medic militar iar cauza chiar el mi-a spus ca este exact vaccinul.Asa ca sa ma scuteasca si OMS-ul si directiile de sanatate si toate somitatile medicale cu campaniile lor mizere de vaccinare.

 • sa mananci condimentat..sa asculti.muzica
  .sa mergi pe munte sa zicem
  .este ceea ce se cheama o alegere
  sa nu te increzi in cuvantul omului este vital
  una din Legile Lui Dumnezeu spune
  sa nu te inchini la chip de lut
  sa nu ai alti dumnezei
  Cuvantul Lui Dumnezeu este Lege dumnezeiasca

 • Deci, importantilor! Nu va obliga nimeni sa va vaccinați! Nu mai faceți atâta tămbălău pe internet! Problema voastră va începe când va trebui sa dovediți din 2 în 2 zile prin teste, ca nu sunteți infectați! Atunci când va veți interna sa va pună sa va plătiți tratamentul destul de scump anticovid precum și internarea! Ca deh, nu o sa cheltuim pentru ocuparea locurilor din spitale pe personaje ca voi din bugetul CASS în detrimentul tuturor celorlalți bolnavi cu alte afecțiuni ca pana acum. Iar concediile, probabil le veți face pe balcon sau în fata porții. Ca deh! Nu e obligatoriu…

 • Clar ca nu este bine sa te vaccinezi ….cu ceva despre care nu cunosti prea multe informatii! Nu ma voi vaccina,,,,pana nu voi fi sigura ca este inofensiv!Nu sunt antivaccinista,,,,dar nu cu acest ”ASA zis vaccin”!

 • Serios??? Daca eu am avut soc anafilactic la medicamente si nu pot fi sigura ,ca nu voi recidiva la vaccin,sau nu vor sa ma imunizeze,si ma imbolnavesc de covid,sa mor ca am platut si platesc la statul roman de 30 de ani contributie??? Despre ce tampenii vorbiti…au venit romanii de prin strainatate,avem asistati siciali care nu au o zi de munca sau nu au cotizat un leu si au umplut spitalele , iar eu ca am fost la un pas de moarte sa nu beneficiez de tratament???

 • Numai proști și analfabeți in tara asta? Nu pot sa cred că și în viața nu ați făcut un vaccin când erați mici. Ați murit de poliomielită? Rușine că nu vă gândiți la copii și vârstnici.

 • Exakt vaccinarea trebe sa fie optionala
  Cei care cred si vor sa se protejeze sa se vaccineze
  Se vor proteja impotriva unui virus da care va continua sa existe
  Pers care au boli autoimune e normal sa fie reticente
  In rest mult succes
  Vaccinul nu este 100% testat pe termen lung
  Talidomida a fost administrata sigur la gravida si sunt nascut copiii cu malformatii

 • intr o zi o femeie care lucreaza la o brutarie in varsta de 49 ani este intrebata de catre o femeie on varsta de 51 an8 daca se vaccineaza anticovid..femeia de 49 ani raspunde ..clar nu..fiecare asa zisa problema medicala ..este de fapt suferinta sufletului..eae
  Unic Dumnezeu Atotputernic are Putere a vietii
  Dumnezeu este Creatorul Vietii
  Dumnezeu este Tamaduitorul Vietii
  Doar Unic Dumnezeu are puterea vietii
  viata se afla sub acoperamant dumnezeiesc Slava Domnului!
  Dumnezeu este cr

Adauga un comentariu