Prima pagină » Local » Ce spun ieșenii despre candidatura lui Marius Bodea la Primăria Iași și proiectele USR! Răspunsuri surprinzătoare: „Problema e foarte complicată! Nu îmi place programul” – FOTO/VIDEO

Ce spun ieșenii despre candidatura lui Marius Bodea la Primăria Iași și proiectele USR! Răspunsuri surprinzătoare: „Problema e foarte complicată! Nu îmi place programul” – FOTO/VIDEO

17 mai 2024, 02:00, 9 ,
Sorin Pavelescu, în Local

Ce spun ieșenii despre candidatura lui Marius Bodea la Primăria Iași și proiectele USR. Răspunsurile au fost surprinzătoare

Reporterii BZI au pus mai multe întrebări ieșenilor cu privire la candidatul Marius Bodea și propunerile USR din ultima perioadă. Oamenii s-au declarat nemulțumiți de agenda organizației politice, iar unele dintre persoanele intervievate au declarat faptul că nu au auzit de candidatul USR.

Ce spun ieșenii despre candidatura lui Marius Bodea la Primăria Iași și proiectele USR

Reporterii BZI au luat mai multe interviuri ieșenilor, privind propunerile USR pentru România și candidatul organizației politice, Marius Bodea, la Primăria Iași. La întrebarea „Ce părere aveți despre propunerea USR pentru realizarea unor băi comune, fetițe și băieți în școli?”, ieșenii s-au declarat revoltați. Aceștia susțin faptul că o asemenea propunere este total nepotrivită și nefirească pentru siguranța copiilor. Mai mult decât atât, ieșenii spun faptul că separarea indică și face apel la gradul de intimitate pe care copiii ar trebui să îl aibă.

„Sunt total împotrivă pentru că separarea întotdeauna indică și face apel la gradul de intimitate, la gradul de a nu cunoaște fiecare cum mă spăl, cum mă aranjez, ce masaj îmi fac în timpul băii și consider că este o propunere neavenită”, a spus una dintre ieșencele intervievate.

Întrebați dacă sunt de acord cu propunerea partidului Uniunea Salvați România, privind posibilitatea adopției copiilor de către cuplurile gay, unii ieșeni au transmis faptul că acest lucru este total anormal, făcând trimitere la religie și punând accentul pe faptul că Dumnezeu a creat femeia și bărbatul, iar acest lucru ar trebui să rămână o normalitate.

„Sunt împotrivă pentru că s-ar putea ca totuși să aibă asumare persoanele gay pentru creșterea unui copil, dar totuși mama și tata sunt de neînlocuit. Eu așa consider. Nu este o propunere normală după mine, nu o consider logică, nu are logică deloc, zic eu. De exemplu, eu nu am nimic împotriva persoanelor gay, dar din punct de vedere patologic, ceva nu mai este normal”, a mai spus un ieșean.

Eliminarea sintagmei „mamă și tată” nu este văzută cu ochi buni de ieșeni

În ceea ce privește eliminarea sintagmei „mamă și tată” și înlocuirea acesteia cu „părinte 1 și părinte 2”, majoritatea ieșenilor și-au arătat, și în acest caz, dezacordul pentru propunerea USR.

„Asta cred că e bine să se supună la vot. Eu nu prea sunt de acord. Eu am fost director de școală și am avut în subordine cadre didactice cu gradul 1, care sunt cadre didactice puternice, și copii foarte mulți, însă pe timpul meu nu erau problemele acestea. Poate că era și atunci rău, dar nu se cunoștea. Acum, a explodat și au efect. Unele au efect bun, alte probleme care au apărut în societate au un efect nefast asupra tineretului”, a spus una dintre persoanele intervievate.

Cu privire la propunerea USR pentru legalizarea drogurilor în România, ieșenii și-au exprimat dezacordul.

„Drogurile astea se întrebuințează în medicină, în farmacie și pe chestia asta au găsit o portiță de scăpare, dar, doamnă, eu am 81 de ani, am făcut școlile pe care trebuia să le fac. Am făcut o facultate de drept, am fost și educat de așa manieră să fiu normal. Dar și la serviciu nu am auzit de așa ceva”, a spus un ieșean.

Ieșenii nu cunosc niciun proiect realizat de USR în Iași

Reporterii BZI au întrebat persoanele intervievate dacă au cunoștință de vreun proiect realizat de partidul Uniunea Salvați România. Toți ieșenii care au răspuns au susținut faptul că nu știu și nu cunosc niciun plan care să fi fost vreodată realizat de USR.

„Nu știu, nu cunosc”, au spus toți ieșenii cu care reporterii BZI au discutat.

În legătură cu faptul că Marius Bodea, candidatul USR la Primăria Iași, a obținut 1 milion de euro prin afacerile cu statul și licitații trucate, majoritatea au transmis faptul că nu îl cunosc, iar dacă acest lucru s-a întâmplat, senatorul ar trebui să răspundă în fața legii.

„Nu știu, nu îl cunosc pe Marius Bodea”, a spus una dintre ieșencele intervievate.

Însă au fost ieșeni care au transmis faptul că îl cunosc pe Marius Bodea, dar nu sunt de acord cu programul organizației politice.

„Problema este foarte complicată. Îl cunosc pe Marius Bodea, am lucrat într-o instituție publică și-l cunosc pe domnul, dar are în spate un partid care nu-mi place programul”, a mai spus unul dintre ieșeni.

Reporterii BZI au mai întrebat ieșenii ce părere au despre ultimele declarații ale premierului Marcel Ciolacu, cu privire la faptul că „Buzăul nu este în Moldova și vă rog să nu mă jigniți”. Toate persoanele intervievate au transmis faptul că Ciolacu a vorbit fără să gândească, însă altele au susținut că premierul a transmis un mesaj cât se poate de clar și un răspuns cu privire la lipsa fondurilor pe care Iașiul le primește.

„L-a luat gura pe dinainte. Nu m-am simțit jignit, e un om fără minte. Nu e o jignire, e un cuvânt spus de cineva fără minte. Cred că și din acest motiv Iașul nu beneficiază de fonduri”, a transmis un ieșean.

Ieșenii se declară nemulțumiți de candidatura lui Marius Bodea la Primăria Iași și agenda USR. Reporterii BZI au luat mai multe interviuri, iar răspunsurile oamenilor sunt surprinzătoare.

Comentarii
  • Votant Bodea

    Articol făcut la comandă, este???

  • Cat se va merge cu acest Bodea, oriunde ar fi , se merge pe pierdere. Chiar alt politician nu se gasea acolo, in adunatura aia?

  • Eu nu merg la vot sa votez un rahat imputit ca Bodea pentru distrugerea Iasului si iesenilor ! Trezirea prostime! Mascariciul asta este un mafiot securist,un mincinos si prost pe deasupra

  • Votant Bodea nr 2

    Eu nu merg să votez un rahat imputit ca Petru Muuuvilă, trantor renumit al politicii iesene ca citi menajer clefăit, bâțâit, cu stuchit la gură și comentarii ”favoritare” si urât mirositoare, date la closett

  • Ești penibil Bodea. Ai fost de când ai citit scrisoarea lui Fenechiu, apoi cu filmul tău în care promovezi oameni ”sărmani” dar în realitate ai filmat un recidivist cu mulți ani de pușcărie, Stănescu Cătălin pe care îl vezi zilnic în cimitirul Petru și Pavel. Se vede că îți plac pușcăriașii, ești de tot râsul.

  • Cel mai penibil ziar si articol care ar fi putut scris intr-o campanie cu intrebari mincinoase si informatii false date cetatenilor. Rusine de articol si de ziarist !!!

  • Doamne ce intrebari lipsite de adevar. Mi-ar fi rusine in locul acelei fete sa ma numesc jurnalist…..

  • Ieșeni, spun că vor vota Marius Bodea, în rest nimic….

  • Repet,eu nu voi vota un rahat imputit ca Bodea ,asta- i balonul basina care imputeste tot orasul nostru. Puturosii care nu muncesc trag basini imputite, asta este Bodea. Toare promisiunile lui electorale au fost si sunt minciuni, basini imputite ,pe el nu- l duce capul la nimic
    este un idiot care se vrea primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *