Actualitate

Ce spun medicii veterinari despre Ivermectină: „Are efecte cancerigene. Nu vă tratați după zvonuri și surse!”

Publicat: 26 ian. 2021
Medicul veterinar Petru Antonio Mureșan
Medicul veterinar Petru Antonio Mureșan

Medicul veterinar Petru Antonio Mureșan a scris pe pagina sa de Facebook despre Ivermectină, medicamentul de uz veterinar, prezentat de mulți drept „antidotul minune pentru Covid-19“.

Medicul veterinar susține că Ivermectina are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, spunând că nici n use poate aduce în discuție utilizarea acesteia în tratamentul Covid-19 pentru că nu omoară viruși.

„Să lămuresc ce e cu Ivermectina. Este o substanță activă descoperită în 1975 și aprobată pentru uz veterinar în 1981. Ea are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, fiind eficace în combaterea paraziților interni (generic – viermi), cu excepția Fasciolei ( viermele de gălbează) și paraziților externi: pureci, căpușe, păduchi și râie. Există se pare și un produs de uz uman – Stromectol, pe care, personal nu l-am văzut în nici o farmacie la noi. Nu cunosc nimic despre acest produs. Cât despre utilizarea ivermectinelor de uz veterinar, indiferent de formă de prezentare, în tratamentul Covid-19 NICI NU POATE FI VORBĂ. Chiar dacă această substanță are și un efect imunostimulator la animalele tratate este pur și simplu un antiparazitar, deci NU omoară virușii (virusurile)“, a precizat Petru Antonio Mureșan.

Medic veterinar: „Nu vă tratați după zvonuri și surse!“

Petru Antonio Mureșan precizează că Ivermectina are efecte cancerigene prin acumularea în organism și că singura cale sigură de a evita infecția cu Covid-19 rămâne vaccinarea.

„În plus noi, medicii veterinari avem stabilite clar protocoale privind administrarea la animale. Acestea prevăd un timp de așteptare, de la administrarea Ivermectinei la animal până la consumul de produse, carne, lapte, ouă, de la animalul respectiv ( de obicei mai mari de 30 de zile). Pentru că s-a constatat că, deși foarte bun ca antiparazitar, Ivermectina are efecte cancerigene prin acumularea în organism. Iată de ce, dragi prieteni și cunoscuți, NU vă tratați după zvonuri și surse. Singura cale sigură de a evita infecția cu Covid-19 rămâne vaccinarea!”, a scris Petru Antonio Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Medicul Ion Alexie a făcut apologia Ivermectinei

Ion Alexie, medic român din Las Vegas, specialist în boli interne şi boli infecţioase, a vorbit despre Ivermectină, despre care a spus că le-o administrează pacienţilor infectaţi cu COVID-19. Mai mult, Ion Alexie spune că a folosit Ivermectina şi pentru sine, şi pentru pacienţii de la clinica unde lucrează, rezultatele fiind cel puţin încurajatoare.

„Iau Ivermectină lunar, nu numai eu, ci şi foarte mulţi medici. Previne îmbolnăvirea, dar nu neapărăat prin generare de anticorpi, aşa cum face vaccinul. Nivelul de Ivermectină rămâne în corpul nostru multe săptămâni şi nu se poate multiplica în celulele noastre, pentru că Ivermectina blocheză nişte proteine numite importine, care importă fragmente din virus în nucleu şi în citoplasmă şi nu-l mai lasă să se multiplice.

Din septembrie până în ianuarie am tratat foarte puţini pacienţi, pentru că spitalul ne-a blocat Ivermectina, pentru că National Institute of Health nu era de acord s-o folosim. Din 15 ianuarie am 50 pacienţi majoritatea au plecat, mai am câţiva în spital. I-am pus pe toţi din prima zi pe Ivermectină. Din cei 50 nu a ajuns niciunul la ATI, starea sănătăţii niciunuia nu s-a deteriorat – şi-i urmăresc cu atenţie“, a menționat Ion Alexie.

Comentarii
Adauga un comentariu