Magazin

Ce spune Adrian Perjovschi despre relatia cu designerul Razvan Ciobanu

Publicat: 24 feb. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Adrian Perjovschi, asa-zisul iubit al designerului Razvan Ciobanu, a negat ca ar avea o relatie amoroasa cu acesta. Perjovschi a marturisit ca are o relatie de prietenie cu creatorul de moda, insa nu s-a pus niciodata problema ca intre ei sa fie mai mult decat atat.

Adrian Perjovschi a declarat in cadrul unui interviu acordat emisiunii „Povestiri adevarate” ca zvonul potrivit caruia el si Razvan Ciobanu ar forma un cuplu nu este adevarat. Barbatul a spus ca intre ei nu este decat o frumoasa prietenie, care dureaza de mai bine de zece ani. Perjovschi a confirmat faptul ca este gay, insa a negat cu vehementa o relatie amoroasa cu creatorul de moda.

Citeste si Cupluri de vedete gay (GALERIE FOTO)

„Eu si Razvan nu ne-am pus problema sa formam un cuplu, suntem prieteni de zece ani. Razvan e fratele meu, suntem ca si frati”, a declarat acesta.

Zvonul potrivit caruia Razvan Ciobanu si Andrei Perjovschi ar forma un cuplu a aparut la sfarsitul saptamanii au botezat impreuna un baietel, iar designerul a postat pe Facebook o forografie la care a scris: «Nasul…si nasul» .

Citeste si Scandal la cea mai mare banca britanica de sperma

Prietenul lui Razvan Ciobanu a spus ca reprezentantii bisericii nu au avut nicio problema cu faptul ca el are o alta orientare sexuala si ca a mers in Biserica in calitate de crestin, nu de gay.

„A fost pentru prima oara, a fost o experienta extraordinara. Am mers la biserica in calitate de crestin. Ce legatura are asta cu orientarea mea sexuala? Sunt gay si iubesc asta! Preotul nu ne-a intrebat nimic. A fost un eveniment frumos. Am fost doua perechi de nasi: eu si sora mea si Razvan cu o prietena. Eu si Razvan suntem doar prieteni”, Adi Perjovschi.

Sursa: click.ro

Adauga un comentariu