Cancan ultimă oră

Ce spune Andreea Marin despre o posibilă colaboare cu Ștefan Bănică Jr: „Aș fi în regulă, teoretic”

Publicat: 19 ian. 2022
andreea Bănică și Ștefan Bănică Jr
Andreea Marin e o persoană foarte deschisă de fiecare dată, iar vedeta nu respinge nici o posibilă colaborare alături de fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au despărțit în anul 2013, atunci când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Chiar dacă nu mai sunt împreună, vedeta spune ce părere are despre o posibilă colaborare cu fostul soț.

Andreea Marin e o persoană foarte deschisă de fiecare dată, iar vedeta nu respinge nici o posibilă colaborare alături de fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr.
Recent, într-un interviu, vedeta a precizat că ea și Ștefan Bănică Jr. au rămas în termeni amiabili după ce s-au separat, asta pentru că au o fetiță în vârstă de 14 ani și trebuie să o crească frumos împreună.

Ar face Andreea Marin echipă cu Ștefan Bănică Jr?

Aceștia au custodie comună în ceea ce o privește pe Violeta, fapt pentru care discută des la telefon și chiar petrec vacanțele împreună.

Andreea Marin spune că ar putea să colaboreze cu fostul ei soț și că nu ar avea nimic de obiectat, însă cel mai probabil nu se va întâmpla asta.

„De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin are o relație de mai mult timp cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care are și planuri mari de viitor. ”Zâna” își dorește să-și întemeieze o familie alături de el, iar primul pas l-au făcut deja: acela de a locui împreună.

Momentan acesta nu a cerut-o de soție, însă de ziua ei de nume i-a făcut un cadou foarte important, dar de care vedeta nu a vrut să vorbească atunci când a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

 

 
Adauga un comentariu