Stiri si curiozitati

Ce spune Calin Geambasu despre posibilitatea ca Malina Olinescu sa-i fi fost sora

Publicat: 04 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Calin Geambasu despre posibilitatea ca Malina Olinescu sa-i fi fost sora
3

Calin Geambasu si Malina Olinescu se cunosteau dintotdeauna, in plus cei doi au fost colegi la Scoala Vedetelor si au urcat de nenumarate ori impreuna pe aceasi scena. 

Despre cei doi s-a scris mult, initial ca au fost iubiti, apoi ca au fost…frati, insa lucrurile aveau sa nu se lamureasca niciodata, deoarece in 2011, Malina Olinescu s-a sinucis, la doar 37 de ani. Regretata artista s-a aruncat de la balconul apartamentului unde locuia, gestul radical fiind pus pe seama unei depresii cronice cu care aceasta se lupta de mai multa vreme.

Calin Geambasu, in varsta de 41 de ani, a incercat dupa moarte Malinei Olinescu sa faca un test ADN pentru a afla daca aceasta a fost sau nu sora lui. Zvonurile erau cu atat mai mult alimentate cu cat tatal sau, Petre Geambasu, si mama Malinei, Doina Spataru, au fost colegi de scena o viata intreaga. In plus, in perioada comunista se vorbea ca cei doi au avut mai mult decat o relatie colegiala, dat fiind faptul ca petreceau foarte mult timp impreuna.

„Am pierdut sansa sa aflu daca Malina era sora mea. Prietena ei cea mai buna, Adriana Junie, a curatat peria de par a Malinei si nu am mai avut cum sa obtin material pentru a face testele ADN. Malina si Adriana erau cele mai bune prietene, iar eu i-am botezat ei copilul, dupa ce ea nu a mai fost, desi Malina trebuia sa faca acest lucru. Toti spuneau ca noi doi am putea fi frati. Ciudat era faptul ca eu nu simteam pentru ea decat o dragoste protectoare si nu imi doream decat sa o protejez parinteste si nu altfel. Insa toata lumea spunea ca am fi ba rude, ba iubiti. Noi insa nu ne-am sarutat niciodata, nici nu am simtit acest lucru”, – a declarat in trecut Calin Geambasi pentru Click!

Reamintim ca in perioada in care Malina Olinescu s-a sinucis, aceasta canta alaturi de Calin si Petre Geambasu in orchestra emisiunii “Dansez pentru tine”, transmisa pe Pro TV.

Adauga un comentariu