Cancan

Ce spune Carmen Harra despre relația lui Spike cu Livia. “Este o relație karmică”

Publicat: 09 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Carmen Harra despre relația lui Spike cu Livia. Este o relație karmică
Carmen Harra a vorbit recent despre relația pe care o are Spike cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și a dezvăluit și adevărata cauză a divorțului

Carmen Harra a dezvăluit care va fi viitorul cuplului format de Livia și Spike. Relația complicată care a captat atenția în anul 2023 îi implica pe Cătălin Bordea, Livia și Spike.

Celebra clarvăzătoare a făcut o serie de previziuni, printre care a discutat și despre proaspătul cuplu.

Ce spune Carmen Harra despre relația lui Spike cu Livia

Carmen Harra a dezvăluit durata pe care o va avea relația lor și a dezvăluită și adevărată cauză a divorțului de Cătălin Bordea.

„Bordea și cu Livia au avut o relație dificilă, toxică. În codificarea lui se vorbește clar de un divorț, este evident că el este generatorul divorțului și nu ea. Ea este o iubăreață, iar el pune frână la relația asta. Relația dintre ei este ca pisica cu șoarecele, ei doi niciodată nu s-au înțeles.

Livia cu Spike are o relație karmică, poate să meargă. Ei undeva au o memorie, ceva există între ei. Ea s-a simțit demult conectată cu Spike. Relația ei mereg de o mie de ori mai bine cu Spike, decât cu soțul ei de care a divorțat. Bordea are o relația karmică cu Spike și nevasta lui la fel, din vieți anterioare. Aș putea spune că într-o viață anterioară, acest triunghi a mai experimentat așa ceva. În alt timp, eu îi văd pe ei doi că s-au bătut de la ea.

Poate pare fantezie, dar anul lui Bordea coincide cu anul în care se naște Spike, iar codul Liviei corespunde cu codul lui Spike. Deci, tot ce se întâmplă acum este o repetare a unei existențe anterioare. Nu mă surprinde deloc, exact așa trebuia să se întâmple.”, a explicat Carmen Harra, la WOWnews.

Ce spune Cătălin Bordea despre despărțirea de Livia

Cătălin Bordea a aflat din mass-media că soția lui avea o relație de iubire cu cel mai bun prieten al său. În timp, după ce a acceptat situația în care se află, a decis să vorbească în public despre toate sentimentele pe care le-a trăit în acele momente.

„Nu m-am așteptat. Au fost niște întrebări puse la un moment dat de către cei mai apropiați și către mine și către ea. S-a negat întotdeauna. Ajungi la un moment dat să te crezi tu nebun, ajungi să ți se pare că jignești omul pe care îl întrebi. (…)   Eu am fost cu ea până am divorțat, până la separarea finală.

La ziar s-a dat undeva la două- trei săptămâni după divorț, după semnătura a doua. Noi am divorțat pe motiv că nu se mai regăsea, nu știa cine e. Nu exista acest motiv (n. red infidelitatea).  Știi ce cred eu că s-a întâmplat? Eu te cred că nu te regăsești, dar ăștia din presă nu te cred, pentru că tu vezi istoricul familiei Bordea, n-are cum. Eu am aflat cu două ore îna inte pentru că presa era mirată.

Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie, așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă.(…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol.(…) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce”,  a declarat Cătălin Bordea în podcast-ul „La Fileu”, moderat de Speak.

Carmen Harra a vorbit recent despre relația pe care o are Spike cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și a dezvăluit și adevărata cauză a divorțului.

Adauga un comentariu