National

Ce spune Erika Isac despre crima din Timișoara, comisă de studentul Mirel. „Fetelor, dacă aveți semne de gelozie…”

Publicat: 27 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Erika Isac despre crima din Timișoara comisă de studentul Mirel. Fetelor dacă aveți semne de gelozie...
După teribila crimă ce a avut loc în Timișoara, comisă de Mirel, student la Medicină, Erika Isac a avut o primă reacție

Erika Isac a reacționat pentru prima dată după crima din Timișoara, comisă de studentul Mirel Dragomir, care este și numele personajului agresiv din piesa ei, „Macarena”. Trebuie să reamintim că Mirel Dragomir, student la Medicină și Teologie, a omorât-o pe iubita sa, Andreea, care era și ea studentă, din gelozie și pentru că tânăra dorea să se despartă de el.

Recent, Erika Isac a lansat o piesă intitulată „Macarena” care pune accentul pe violența împotriva femeilor. În versurile sale, artista a menționat un anume „Mirel” din Turnu Măgurele, ca fiind tiparul bărbatului agresiv care are mereu ceva împotriva femeilor. Prin coincidență, autorul crimei odioase din Timișoara poartă același nume, Mirel.

Erika Isac, despre crima din Timișoara comisă de studentul Mirel

Gelozia pare să fi fost motivul crimei din Timișoara, unde studentul Mirel Dragomir a ucis-o pe iubita sa, Andreea Morega, după ce aceasta a refuzat să-i dezvăluie cu cine face schimb de mesaje la telefon. Erika Isac, care a menționat recent în piesa sa, „Macarena”, despre un anumit Mirel care nu suportă femeile și este agresiv cu ele, a comentat și ea tragedia din Timișoara.

„Din păcate nu mai e nimic ce putem rezolva acum. Sincere condoleanțe familiei. Sper ca ea să fie într-un loc mai bun acum. Sper ca ăla să ia pe viață, psihopatul nenorocit, iar colegii lui să aibă grijă de el acolo.

Tot ce pot să vă zic, fetelor, este că dacă aveți în vedere semne din astea de gelozie sau comportament din ăsta psihopatic de-a dreptul din partea unui bărbat agresiv verbal, agresiv fizic, care aruncă cu lucruri prin casă, înseamnă că nu știți la ce să vă așteptați de la el și că poate deveni imprevizibil’, a spus Erika Isac, într-un clip pe internet.

Ce sfaturi le oferă Erika femeilor agresate

Erika Isac le-a sfătuit pe fetele care o urmăresc să fie atente la aparențe și să reacționeze de îndată ce observă primele semne de agresivitate în relația cu un bărbat.

„Am postat acum câteva zile un video despre violența domestică în care vorbesc despre câteva statistici, asta înainte să-mi ziceți că exagerez eu, că sunt nebună, că eu și restul exagerăm, că facem pe victimele… Da, suntem, uite poftim, a murit o fată… că era ăla gelos, cine știe ce filme avea ăla.

Dacă vreodată aveți aceste semne din partea partenerului, fostului, vă recomand din suflet să purtați discuții cu el exclusiv în locuri publice sau să fiți asistate la domiciliu de o prietenă, de un prieten, coleg de la muncă, oricine, numai să nu fiți singure într-un apartament cu bolnavul, pentru că nu știi niciodată. Uite, ăsta, am văzut o poză cu tâmpitul și arăta a om care nu ar putea să rănească nici măcar un pluș.

La primul semn de agresivitate: țipat, aruncat prin casă, pentru că nu trebuie să-ți dea o palmă ca să îți dai seama că are nevoie de terapeut, plecați de acolo, pentru că tu nu o să-l schimbi, ci psihiatrul. Dacă te iubea, nu țipa la tine’, a mai spus Erika Isac.

După teribila crimă ce a avut loc în Timișoara, comisă de Mirel, student la Medicină, Erika Isac a avut o primă reacție.

Adauga un comentariu