Cancan

Ce spune Ibrahim Ibru după ce Raluca Pastramă, încă soția lui, a fost surprinsă cu presupusul iubit. “O mamă trebuie să…”

Publicat: 22 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Ibrahim Ibru după ce Raluca Pastramă încă soția lui a fost surprinsă cu presupusul iubit. O mamă trebuie să
Ibrahim Ibru a avut o prima reacție după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă în compania presupusului iubit și a oferit o serie de lămuriri

Ibrahim Ibru reacționează după ce Raluca Pastramă, încă soția lui, a fost văzută cu presupusul iubit. Afaceristul afirmă că știa despre relația lor de ceva timp și nu are nimic de reproșat brunetei, deoarece este o femeie liberă.

De asemenea, el menționează că documentele de divorț nu au fost încă depuse din cauza lipsei de timp, dar este clar că își împart responsabilitățile părintești cât de bine pot.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în vara anului 2022

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în vara anului 2022 și au devenit părinții unei fetițe numită Maryam. Din păcate, la un an distanță, relația lor s-a încheiat, informație confirmată de către brunetă încă din luna decembrie. Mai târziu, paparazzi au surprins-o pe Raluca Pastramă în compania fostului iubit al Ramonei Olaru, însă ea a negat că ar avea o relație.

După ce au apărut alte imagini cu cei doi, la începutul acestei săptămâni, Pepe a reacționat și a solicitat să nu mai fie legat de fosta sa soție. De asemenea, el a dezvăluit identitatea persoanei cu care se presupune că Raluca Pastramă ar avea o nouă relație, numită Iulian Aitean.

Ce spune Ibrahim Ibru după ce Raluca Pastramă, încă soția lui, a fost surprinsă cu presupusul iubit

După ce au fost surprinse imaginile de către paparazzi de la CANCAN și după declarațiile publice ale lui Pepe, Ibrahim Ibru afirmă că știa despre noua relație a Ralucăi Pastramă, care este încă soția sa. Afaceristul nu are nimic de reproșat brunetei, deoarece aceasta este o femeie liberă, cu mențiunea că prioritatea este bunăstarea fiicei lor, Maryam.

„Știam de mult, dar atâta vreme cât nu afectează copilul, creșterea și educarea lui, nu mă interesează cu cine se întâlnește mama copilului meu, suntem despărțiți, deci e liberă să își refacă viața. Tot ce contează este să nu se afecteze imaginea mea sau a copilului!’, a spus afaceristul pentru cancan.ro.

Despre o eventuală împăcare cu Raluca Pastramă, afaceristul a spus prompt: „Nu va exista împăcare niciodată!’.

De ce nu au depus cei doi actele de divorț

Chiar dacă au trecut câteva luni de la despărțire, Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă nu au finalizat încă procedura de divorț. Afaceristul menționează că acest lucru s-a datorat lipsei de timp, nu unor neînțelegeri.

„Încă nu am depus actele de divorț. Când se va produce nu știm exact, dar până acum am fost foarte ocupat, iar în puținul timp liber pe care îl am preferam să-l petrec cu fetița! Nu e vorba de neîntelegeri între noi, ci de lipsă de timp, iar Raluca este foarte ocupată’, a mai spus el pentru sursa citată mai sus.

Ibrahim Ibru a avut o prima reacție după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă în compania presupusului iubit și a oferit o serie de lămuriri.

Adauga un comentariu