Actualitate

Ce spune jurnalistul Iosefina Pascal despre proteste: „Ar trebui să ieşiţi în stradă pentru voi şi familiile voastre… Dacă nu, veţi fi sclavii perfecţi ai statului” – VIDEO

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ce spune jurnalistul Iosefina Pascal despre proteste Ar trebui să ieşiţi în stradă pentru voi şi familiile voastre... Dacă nu veţi fi sclavii perfecţi ai statului - VIDEO
Jurnalistul Iosefina Pascal a transmis că în curând se vor organiza mai multe proteste în România

Iosefina Pascal a discutat într-o nouă ediţie BZI LIVE despre protestele care ar trebuie să se organizeze în România pentru că situaţia actuală sa se schimbe şi actuala guvernare să nu-şi mai bată joc de cetăţeni.

„Pe 2 octombrie sunt 3 mitinguri: cel făcut de AUR, Șoșoacă şi nu mai ştiu cine. Sunt grupuri care se vor uni, ar fi excelent”, a transmis Iosefina Pascal, la BZI LIVE.

Jurnalistul Iosefina Pascal, despre protestele care ar trebui să se organizeze în România

Iosefina Pascal s-a arătat revoltată în ceea ce priveşte faptul că majoritatea romanilor nu ies la proteste din cauză că ar putea fi afiliaţi unor partide politice. Jurnalistul afirma că populaţia nu se mobilizează din neinteres şi lene.

„Dar e un grup de cetăţeni afectaţi, pensionarii. Vouă vă vină să credeţi că asociaţiile pensionarilor nu vor să iasă în stradă pentru că e Simion sau altcineva. E vrăjeală. Asociaţiile din toate instituţiilor sunt majoritatea corupte. Când sunt proteste pe mine mă dezgustă. E clar că sistemul câştiga cât timp oamenii nu se mobilizează pe ei înşişi. Dacă ei nu se motivează, la revedere. Romanii sunt papagali, mămăligi, nu vor să iasă în stradă, nu-i interesează. Este o societate anesteziată. Oamenii se vor gândi cum să se împrumute ca să îşi facă abonamentul la Netflix. Vezi ca-n tari în care propaganda e uriaşă, totul e uriaş. Trăiţi în altă paradigmă. Niciunul din ăştia pe care-i atacaţi nu sunt la conducerea ţării. Voi aveţi nişte ţinte, Guvernul României, preşedintele, primarii care nu-şi fac treaba”, a menţionat jurnalistul Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Oamenii refuză să gândească”

În continuarea dialogului sau, Iosefina Pascal a menţionat că oamenii refuză să gândească, să facă ceva pentru binele lor. Cetăţenii vor doar să fie comandaţi, să li se impună întotdeauna ceea ce trebuie să facă.

„S-a degradat sănătatea romanilor cu 20 la sută, de la 9.3 la 7.6. Pe timpul pandemiei când s-au dat milioane de euro la spitale, dar oamenii nu aveau voie să intre în spital. Sunt probleme grave în sistemul de sănătate. Şi Rafila dă bani la OMS pentru a face centru de excelență în România. Trebuie identificat tot conceptul. Oamenii ăştia au distrus toată încrederea în sistemul medical. Părinţii noştri se vaccinau, acum te gândeşti dacă mai iei o pastilă. În orice ţară, în SUA se înjura, dar acolo va fi război civil, se va lăsa rău pentru interesele lor. Sunt multe preocupări care nu ne interesează acum. Este strict despre voi, nu despre mine sau omul de rând. Dacă nu au fost suficienţi cei 3 ani de pandemia nu au fost suficienţi, poate foamea o va face. Omul s-a obişnuit să fie controlat prin tot, nu să se impună. Până în 2023 vor ca toţi romanii să aibă cont bancar. Va fi modificată legislaţia, codul fiscal. Care este scopul să forţezi romanii? Nu este un scop nobil. Oamenii refuză să gândească, nu vor să facă nimic. Hai să ne schimbăm mentalitatea când ne vom trezi într-o realitate în care vesticii o contestă”, a mai menţionat invitatul, la BZI LIVE.

Astfel, Iosefina Pascal susține că românii trebuie să organizeze proteste și nu să moară de foame și frig pentru a-l înfrânge pe Putin, că acest lucru nu se va întâmpla.

Comentarii
Adauga un comentariu