Prima pagină » Cancan » Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu. „O iubesc și acum…”

Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu. „O iubesc și acum…”

12 apr. 2024, 08:14,
în Cancan

Mihai Mitoșeru a vorbit recent despre relația cu Oana Zăvoranu. Puțini știu că prezentatorul și actrița au format un cuplu în urmă cu mai bine de două decenii.

Mitoșeru rupe tăcerea și spune de ce s-a despărțit de Oana.

Mihai Mitoșeru, despre relația cu Oana Zăvoranu

Deși nu mai formează un cuplu, prezentatorul mărturisește că Oana Zăvoranu va avea mereu un loc special în inima sa.

„Nu mai țin legătura cu Oana Zăvoranu. Ne-am cunoscut demult, când ea făcea o emisiune la TVR 2, iar eu prezentam un fel de stand-up comedy cu Duban. M-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto. O iubesc și acum, din păcate amândoi știm că n-am fi putut rămâne împreună, pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă„, a povestit Mitoșeru în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Mitoșeru a descris-o pe Oana ca fiind o „fată carismatică și deșteaptă” și a mărturisit că „făceau o partidă bună”. Deși relația lor romantică nu a durat, cei doi au rămas prieteni.

„Am rămas prieteni pe viață. Am fost la ziua ei și oamenii de acolo știau că piesa noastră este Ochii tăi, așa că au pus-o. A venit Oana și mi-a spus, dar nu era cazul. Iubitul ei a înțeles, a fost foarte simpatic„, a spus Mitoșeru.

În prezent, Oana Zăvoranu se află într-o relație cu Alex Ashraf. Anul trecut aceștia au fost la un pas de divorț însă, în cele din urmă, soțul vedetei s-a întors acasă și au renunțat la separare.

Ce își dorește Mitoșeru de la viitoarea iubită

Mitoșeru își dorește să regăsească dragostea, dar nu se grăbește să se implice într-o relație serioasă.

„Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri”, a spus Mihai Mitoșeru.

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru a declarat că în prezent nu mai are vise despre „zeițe”. Prezentatorul dorește, cu maturitatea pe care a dobândit-o în urma experiențelor anterioare, să se bucure de liniște și normalitate.

„Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”, a mai dezvăluit Mihai Mitoșeru.

Invitat de curând în cadrul unui podcast, Mihai Mitoșeru a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu și despre care a spus că a fost una foarte frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *