Cancan ultimă oră

Ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a soțului ei: ,,Nu credeam că o să fie așa greu”

Publicat: 26 sept. 2021
Aceasta a mărturisit că soțul ei se confruntă cu anumite probleme de sănătate și îi este alături întotdeauna, în orice moment

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Oana, soția fostului edil Viorel Lis, a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Aceasta a mărturisit că soțul ei se confruntă cu anumite probleme de sănătate și îi este alături întotdeauna, în orice moment.

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni. Bărbatul se confruntă cu câteva probleme de sănătate, iar potrivit declarațiilor soției, acesta ar merge mai greu, din cauza sedentarismului. În urmă cu câteva luni, Viorel Lis a fost operat de colecist.

”Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a mărturisit Oana Lis.

Ce spune Oana Lis despre relația cu fostul edil al Capitalei?

Vedeta a susținut mereu că nu pentru banii pe care-i avea în cont s-a implicat într-o relație cu Viorel Lis, ci altele au fost motivele care au făcut-o să rămână alături de acesta. Iar pentru a sublinia acest aspect, Oana, în urmă cu ceva timp, a și făcut o postare pe marginea acestui subiect.

“Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” !

Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris aceasta pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu