Local

Ce spune Romeo Vatră, noul director al Aeroportului Internaţional Iași, despre numirea sa – EXCLUSIV

Publicat: 27 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Romeo Vatră noul director al Aeroportului Internaţional Iași despre numirea sa - EXCLUSIV
Romeo Vatră este noul director interimar al Aeroportului Internațional din Iași pentru o durată de 4 luni

Reporterii BZI.RO au luat un punct de vedere de la Romeo Vatra în contextul numirii la șefia Aeroportului Internaţional Iași. Acesta a precizat faptul că mandatul actual este unul interimar şi că i s-a propus preluarea funcţiei după ce fostul director nu şi-a mai dorit o prelungire a mandatului.

Vă aducem aminte faptul că Romeo Vatra este noul director al Aeroportului Internaţional Iași după ce mandatul interimar al fostului director, Vasile Stoicea, s-a încheiat.

Ce spune Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internaţional Iași, despre noua funcţie de conducere

Într-un dialog cu reporterii BZI.RO, Romeo Vatră și-a exprimat intenţia de a continua proiectele actuale din cadrul Aeroportului Internaţional Iași. Noul director a punctat faptul că fostul șef al aerogării nu a mai dorit o prelungire a mandatulu interimar, optând pentru continuarea carierei într-un alt oraș:

Mandatul actualului director al Aeroportului Internaţional din Iași a expirat. Acesta nu a mai dorit să-și continue activitatea, urmând să îşi continue cariera în alt oraș. Mi-a fost propusă preluarea șefiei, cu un mandat provizoriu, a Aeroportului Internaţional Iași. Vreau să continui proiectele de dezvoltare a Aerogării. Mandatul este pe o perioadă de 4 luni. Urmează să se facă, în perioadă următoare, un proces de selecţie a unui nou Consiliu de Administrație a Aeroportului de către Consiliul Județean Iași. În acest fel, noul CĂ va demara procedura de numire a unei noi echipe executive. a menţionat, pentru bzi.ro, Romeo Vatră, noul director al Aeroportului Internațional din Iași.

Romeo Vatră este noul director al Aeroportului Internațional Iași

Așa cum au dezvăluit în exclusivitate reporterii BZI.RO, începând de luni, 30 august 2021, Romeo Vatră va prelua funcția de conducere a Aeroportului Internațional Iași. Actual consilier județean și președintele ATOP Iași, Romeo Vatră va trebui să demisioneze din funcțiile pe care le deține.

De altfel, mandatul acestuia urmează să se încheie peste aproximativ 4 luni, în funcție de alegerea unui nou C.A a Aeroportului Internațional din Iași.

Planuri mari pentru Aeroportul Internațional Iași

Consiliul Județean Iași a avizat pe data de 25 august 2021, proiectul legat de modernizarea Aeroportului Internațional. Plenul instituției a aprobat scenariul 2 din masterplanul legat de modernizarea aerogării, scenariu ce presupune dezvoltarea pe partea de Vest a regiei. Costel Alexe, președintele CJ Iași, a arătat faptul că aleșii județeni au avizat scenariul propus de proiectant pentru modernizare.

„Continuăm să dezvoltăm Iașul. În ședința ordinară de astăzi (25 august 2021) am aprobat proiecte importante pentru comunitatea noastră, pentru ieșeni, pentru ca județul nostru să fie un pol de dezvoltare regională. Am adoptat scenariul 2 din Master Planul Integrat pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Iași. Este vorba de construirea de facilități suplimentare și creșterea capacității de procesare a pasagerilor în terminalele existente în partea de vest a amplasamentului actual al Aeroportului Iași”, a spus Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Adauga un comentariu