National

Ce spune Theodor Paleologu despre declarația făcută de Traian Băsescu

Publicat: 09 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Theodor Paleologu despre declarația făcută de Traian Băsescu

Theodor Paleologu precizează despre informația referitoare că va fi contracandidatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei este neadevărată, considerându-o dezinformare a presei.

„Tipică dezinformare de presă: „Paleologu își anunță o nouă candidatură”. Unde? Când? N-am anunțat nimic. Bazându-se rezultatele PMP în București, Traian Băsescu a evocat o serie de posibile candidaturi în capitală. Convingerea mea este că „dreapta” trebuie să aibă candidați comuni la alegerile locale. Și cred că nu poți ignora 10% din electoratul bucureștean”, a scris, luni, Theodor Paleologu pe Facebook.

Precizarea fostului candidat la prezidențiale, Paleologu vine după ce fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică posibila listă de candidați ai PMP pentru alegerile locale din capitală.

„Fiecare din candidați are peste 10% în sondaje. Este o echipă care se bate cu orice partid de 30%”, a susținut Traian Băsescu.
Potrivit variantei prezentate de fostul președinte, la Primăria Generală va candida Theodor Paleologu, fost candidat la prezidențiale.

Adauga un comentariu