Actualitate

Ce spune Traian Băsescu despre decretarea stării de urgenţă

Publicat: 17 mart. 2020

Fostul președinte Traian Băsescu susține că decretul pentru instaurarea stării de urgență trebuia dat încă de acum o lună și jumătate, iar ezitarea președintelui Klaus Iohannis ne va costa enorm. Traian Băsescu consideră că din acest punct rămâne de văzut doar momentul în care va exploda numărul de cazuri, în opinia sa acest lucru fiind inevitabil.

”Cea mai mare ezitare este faptul că nu am introdus starea de urgență încă de acum o lună și jumătate. Asta ne va costa enorm! România este deja infestată cu virusul, rămâne de văzut doar când va face explozie. O să ne tot felicităm până când vom constata că nu avem pregătite spitalele și nu vom putea primi câți oameni trebuie primiți.”, a spus Traian Băsescu, în cadrul emisiunii ”România 9”, de la TVR.

Comentarii
  • Bisexu a fost mai bun decat toti El era singurul care nu cadea sub masa Presedintele emite decret, dar decretul trebuie contrasemnat de premier Care premier ? In timpul starii de urgenta ministrul de interne devine premier de facto Care ministru de interne ? Ala plin, nu interimar Bisexu e in campanie electorala, ca de obicei

Adauga un comentariu