National

Ce studii are de fapt Viorica Dăncilă. Nu este doar o simplă profesoară din Videle

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la cea mai înaltă funcție în stat, s-a născut în Roșiorii de Vede, pe data de 16 decembrie 1963. Mama sa era țesătoare la fabrica de postavuri ”Dorobanțul”, iar tatăl său era subofițer în Aramata Română.

Viorica Dăncilă a urmat clasele a IX-a și a X-a – între 1978 și 1980 – la Liceul „Mihai Viteazul” din Ploiești, iar studiile liceale le-a finalizat la Liceul Energetic din același oraș. Între anii 1997–1998, Viorica Dăncilă a fost profesoară la Liceul Industrial din Videle, iar 1997 până în 2009 a fost inginer la Petrom SA – sucursala Videle – serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze.

În anul 1988, Viorica Dăncilă a absolvit Universitatea de Petrol și Gaze, obținând nota 9 la examenul de licență. Trebuie menționat că – la vremea respectivă – la această facultate absolveau doar 200 de studenți din cei 500 care luau examenul de admitere. O copie a diplomei de inginer a Vioricăi Dăncilă a fost publicată de stiripesurse.ro. Mai mult, Viorica Dăncilă are și o diplomă de master Spațiul Public European, în cadrul SNSPA București.

Adauga un comentariu