National

Ce studii are de fapt Viorica Dăncilă. Nu este doar o simplă profesoară din Videle

Publicat: 20 nov. 2019

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la cea mai înaltă funcție în stat, s-a născut în Roșiorii de Vede, pe data de 16 decembrie 1963. Mama sa era țesătoare la fabrica de postavuri ”Dorobanțul”, iar tatăl său era subofițer în Aramata Română.

Viorica Dăncilă a urmat clasele a IX-a și a X-a – între 1978 și 1980 – la Liceul „Mihai Viteazul” din Ploiești, iar studiile liceale le-a finalizat la Liceul Energetic din același oraș. Între anii 1997–1998, Viorica Dăncilă a fost profesoară la Liceul Industrial din Videle, iar 1997 până în 2009 a fost inginer la Petrom SA – sucursala Videle – serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze.

În anul 1988, Viorica Dăncilă a absolvit Universitatea de Petrol și Gaze, obținând nota 9 la examenul de licență. Trebuie menționat că – la vremea respectivă – la această facultate absolveau doar 200 de studenți din cei 500 care luau examenul de admitere. O copie a diplomei de inginer a Vioricăi Dăncilă a fost publicată de stiripesurse.ro. Mai mult, Viorica Dăncilă are și o diplomă de master Spațiul Public European, în cadrul SNSPA București.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

  • Facultatea nu a educat-o pe veorica, ea nu si-a depasit nivelul de clasa a IVa veorica a luat o notă la licentă pe care o prezintă ca notă de absolvire ,nu e acelasi lucru !Dar ,e cea de aseara ! A gresit o arie ,poate fi scuzabil ,dar nu s-a scuzat ,s-a repezit sa ne spună ca ,de fapt ,e geniu care a si tăbărât pe o jurnalista s-o mediteze la matematică ,poate față era olimpică la matematică sau nu era interesată de această binefacere !Asta înseamnă să nu se prindă educația de tine ! De altfel ,vedeți ,susținătorii ei ,postacii din pușcăriile pe viață, au mesaje pe gustul veoricai ,cocalari de drumul mare !

  • Comentariile nu-si mai au rostul,cine este dotat cu putina inteligenta,vede care este relitatea.Bunul simt,te-ar obliga sa stai in banca ta,sa lasi pe altii sa te preaslaveasca,nu sa te lauzi tu si sa te impui cu orice pret.Se ridiculizeaza singura,rezultatul voturilor,o va aseza in banca ei.

Adauga un comentariu