National

Ce substanțe ar fi folost medicul stomatolog acuzat că și-a drogat pacientele

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce substanțe ar fi folost medicul stomatolog acuzat că și-a drogat pacientele
Lolrelai aduce acuzații grave unui medic stomatolog

După ce Lorelai, fosta concurentă de la „iUmor” a dezvăluit că în urmă cu un an a fost drogată și violată de medicul stomatolog, reflectorul a fost pus pe doctorul agresor! Astfel ca invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, medicul Andrei Capră a explicat că nu anestezicele locale au fost cele care le-au dus pe victime într-o stare de inconștiență, ci alte substanțe procurate de bărbat!

Showbiz-ul autohton a fost cutremurat de mărturisirile șocante făcute de Ștefania Costache pe canalul ei de YouTube. Fosta concurentă de la „iUmor” a vorbit cu lux de amănunte de episodul traumatizant prin care a trecut din cauza medicului său stomatolog. Potrivit spuselor sale, bărbatul a drogat-o și a dus-o la el acasă, unde au stat mai bine de patru ore, perioadă în care nu îsi mai amintește nimic. Ulterior, aceasta a fost lăsată de bărbat în fața locuinței sale, iar într-un moment de luciditate le-a povestit prietenelor ei că a fost violată de acesta. A doua zi, din cauza substanțelor care i-au fost administrate, Lorelai și-a pierdut total memoria!

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, medicul Andrei Capră a mărturisit că nu pulverizarea mai multor pufuri cu lidocaină și a gelului anestezic au dus la starea de inconștiență a victimei, ci probabil alte substanțe pe care doctorul violator le-ar fi procurat, ar fi făcut acest lucru, iar asta pentru că substanțele folosite în medicina dentară nu sunt suficient de puternice pentru a putea adormi o persoană adultă, indiferent de cantitatea folosită.

„Se poate cumpăra de la farmacie, fără prescripție, dar de la șapte pufuri nu se întâmplă nimic, poate în cantități exagerat de mari, dar așa nu. Acel gel îl folosim la copii. Deci dacă un copil de cinci ani nu pățește nimic, nimeni nu ar putea păți. Ca și reacție psihotropă, este exclus ca o astfel de combinație să dea așa ceva.

Cel mai probabil dacă se înghite gelul poate da simptome de indigestie. Este exclus să se înghită, de obicei se scuipă și se clătește. Un lucru e clar, starea lor nu a fost dată de aceste substanțe. Se poate să fi fost adăugate alte substanțe, dar exclus ca de la acelea să pățească așa ceva”, a explicat medicul stomatolog Andrei Capră, la Xtra Night Show.

Adauga un comentariu