Funny

Ce suma de bani a lasat Cosmin Olaroiu bacsis intr-un restaurant din Bucuresti. Chelnerul a crezut ca este o greseala 

Publicat: 03 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce suma de bani a lasat Cosmin Olaroiu bacsis intr-un restaurant din Bucuresti. Chelnerul a crezut ca este o greseala 
9

La trei luni dupa ce a semnat un contract de sapte milioane de euro cu echipa chineza Jiangsu Suning, Cosmin Olaroiu a avut o aparitie spectaculoasa in Capitala.

A coborat la costum din Rolls, a dat bacsis 50 de euro, dupa care a luat masa cu bunul sau prieten, Gino Iorgulescu.

Cosmin Olaroiu a parasit campionatul autohton in 2007 si, in ultimii 11 ani, si-a imbunatatit permanent cota, reusind sa castige 14 trofee in Arabia Saudita, Qatar si Emirate. La finalul lunii martie, “Oli” a devenit cel mai bine platit antrenor din istoria fotbalului romanesc. A semnat un contract cu Jiangsu Suning (China), unde are o remuneratie de sapte milioane de euro pe sezon.

Motiv pentru care isi poate permite diverse “arogante”, inaccesibile, de regula, muritorilor de rand. 

Cancan.ro l-a intalnit pe Cosmin Olaroiu la un restaurant de lux din Capitala. Acolo, tehnicianul s-a vazut cu Gino Iorgulescu, boss-ul de la LPF, cu care are o relatie aparte. Pana sa intre in local, antrenorul celor de la Jiangsu Suning a facut un gest de nabab.

A oferit 50 de euro, bacsis, unui angajat de la restaurant! Fara sa stea pe ganduri. Dupa care a intrat in local. La masa s-au mai aflat, in afara lui Gino Iorgulescu, Dani Olaroiu, fiul antrenorului, dar si sotia sa, Luminita. Consoarta tehnicianului a fost, insa, ocupata cu un nepot, cu care s-a jucat in vecinatatea restaurantului. Moment numai bun pentru Oli, Gino si Dani sa discute problemele care ii apasau.

In local, Cosmin Olaroiu, imbracat la patru ace, a fumat trabuc. S-a comportat ca un veritabil bogatas. A impresionat inclusiv cu costumul pe care l-a purtat. Care, mai mult ca sigur, a costat o mica avere. La restaurant, celebrul antrenor a ajuns la volanul unui Rolls Royce de aproximativ 300.000 de euro. A stat in compania lui Gino Iorgulescu in jur de patru ore. Au avut multe de discutat.

Luminita, sotia lui Cosmin Olaroiu, a stat alaturi de ei aproximativ o ora. Dupa care s-a retras si i-a lasat pe barbati sa-si vada de treaba. Dupa ce au stat la taclale cu Gino Iorgulescu, tehnicianul si fiul sau au parasit restaurantul. Fiecare cu propriul automobil. Aceasta a fost prima aparitie in public a lui Cosmin Olaroiu dupa ce a semnat contractul cu miliardarii chinezi.

Cine este Cosmin Olaroiu

Cosmin Olaroiu este un antrenor roman de fotbal, cu performante notabile, in special in Golf. Ca jucator, nu a avut rezultate exceptionale, dar ca tehnician a castigat campionatul si Supercupa Romaniei cu Steaua Bucuresti, ambele in 2006, si a calificat echipa in semifinalele Cupei UEFA.

De asemenea, tehnicianul are numeroase trofee cucerite cu echipele din zona araba pe care le-a pregatit.

Adauga un comentariu