Actualitate

Ce surpriză îi pregătește Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce surpriză îi pregătește Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă s-a pregătit pentru o confruntare cu Klaus Iohannis. Liderii PSD au jucat rolul preşedintelui Klaus Iohannis pentru a o pregăti pe Viorica Dăncilă. Echipa de campanie a PSD va hotărâ azi dacă se va prezenta la dezbatarea organizată de Iohannis la Biblioteca Centrală Universitară.

Mihai Fifor se opune, în timp ce Lia Olgua Vasilescu insistă pentru o luptă directă. Întrebată ce va face marţi, în ziua dezbaterii anunţate de preşedinte, Dăncilă a spus: „Luăm în calcul ambele variante. Analizăm şi vede. Nu o să mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă”. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbatere. Acesta a motivat că liderul PSD este reprezentantul unui „partid nedemocratic”. „Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie. Eu am organizat-o. Eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper”, a afirmat Iohannis.

Opt jurnalişti şi un politolog vor participa la dezbaterea electorală organizată de preşedintele Klaus Iohannis. Cei nouă sunt Ion M. Ioniţă (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Şincai (România TV), Moise Guran (Europa FM), Silviu Mănăstire (B1tv), Clarice Dinu (Hotnews), Ramona Avramescu (TVR) și Cristian Pîrvulescu (SNSPA). Cristian Tudor Popescu a refuzat invitaţia, pe motiv că Administraţia Prezidenţială nu a lăsat redacţiilor libertatea de a alege ce jurnalişti trimit la dezbatare.

Adauga un comentariu