Actualitate

Ce tactică aplică turcul care a ucis-o pe Mirela pentru a scăpa de condamnare

Publicat: 20 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce tactică aplică turcul care a ucis-o pe Mirela pentru a scăpa de condamnare
. În timpul mesei s-au luat la ceartă din cauza unei datorii de 10.000 de lei şi a lovit-o cu scaunul

Rudele cetăţeanului turc, ucigaşul femeii de 38 de ani, vin în România. În speranţa de a scăpa de condamnare, afaceristul şi familia lui încearcă să-i convingă pe anchetatori de unele lucruri.

Rudele turcului acuzat de crimă vin în România pentru a aduce documente medicale cu ajutorul cărora speră să obţină scoaterea bărbatului din puşcărie, fiindcă, spun ei, acesta nu are discernământ din pricina bolilor de care ar suferi.

Vor să îl exonereze de răspunderea penală după ce a ucis cu sânge rece o femeie de 38 de ani şi i-a ascuns trupul în câmp.

Hainele Mirelei nu au fost găsite, deşi Poliţia a descins şi la locuinţele soacrei şi cumnatului din Teleorman.

Avocatul cetățeanului turc a spus că acesta suferă de boli grave de sănătate, mai grave decât credea inițial, printre care și epilepsie sau schizofrenie.

Urmează să primească mai multe documente în acest sens de la sora cetățeanului turc din Germania.

De asemenea, avocatul își dorește ca turcul să fie cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, nu pentru omor și profanare de cadavre, așa cum este cercetat în acest moment, pentru că declară că nu a avut intenții aducă să o omoare pe femeie.

Între timp, individul le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Mirela. Se pare că cei doi se cunoșteau de 3 ani. Ulterior au devenit apropiați şi bărbatul o ajuta constant cu bani.

În ziua crimei, a recunoscut că a chemat-o pe Mirela la el acasă să mănânce. În timpul mesei s-au luat la ceartă din cauza unei datorii de 10.000 de lei şi a lovit-o cu scaunul. În aceeași seară, sora femeii a dat-o dispărută şi le-a spus polițiștilor despre turcul cu care avea o relație.

După mai bine de o lună de la crimă, afaceristul a fost arestat. Acum, turcul care a omorât-o pe femeie, a tranşat-o şi apoi i-a aruncat cadavrul pe un câmp de lângă autostrada A1 cere să-i fie schimbată încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte.

În replică, familia victimei a cerut să fie acuzat de omor calificat şi cere despăgubiri de un milion de euro.

Comentarii
  • de ce i s-a vandut in tara noastra la ticalosul aista de turc? sa ne omoare femeile? de ce nu o stat dreac in tara lui dupa ce o iesit din puscarie? ia vedeti ce dracovenii o facut in tara lui de o fugit repede la Romania tuturor posibilitatilor unde sau adunat colonii straine sa ne populeze

Adauga un comentariu