Magazin

Ce trebuie să știe orice pasionat despre pariurile live

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce trebuie să știe orice pasionat despre pariurile live

Pariurile live sunt preferate de mulți jucători în detrimentul celor premeci pentru că generează mai multă distracție, dar și pentru că sunt bazate pe informații reale, nu pe supoziții.

Așa cum se poate observa și pe platforma Unibet live, oferta sportivă cu meciuri aflate în desfășurare este similară cu cea premeci. Indiferent de tipul de pariuri ales, pasionații trebuie să acceseze platforma doar dacă sunt pregătiți sufletește să piardă.

Pariorii live au avantajul că își pot construi predicția pe situația din teren: știu exact componențele echipelor care se înfruntă și văd în ce direcție curge jocul. În live-uri contează mai mult experiența decât cunoștințele temeinice despre sport, pentru că meciurile de fotbal se desfășoară conform unor tipare.

De foarte multe ori, s-a întâmplat ca favorita să întoarcă scorul după ce echipa mai slab cotată a înscris prima. Astfel, dacă Real Madrid joacă pe teren propriu cu Elche, iar oaspeții deschid scorul în minutul 30, microbiștii cu experiență pariază imediat pe victoria gazdelor, beneficiind de o cotă mult mai bună decât cea premeci.

Pariurile de valoare apar mai ales pe final

Pasionații de „live”-uri ar trebui să știe că în timpul desfășurării meciurilor apar cele mai multe pariuri de valoare. Cu alte cuvinte, cotele afișate pe site-urile agențiilor online sunt mai mari decât ar fi cazul. Astfel de situații se înregistrează în special în minutele de final ale fiecărei reprize. Să spunem că este minutul 85 al unui meci, iar favorita – care nu este în avantaj pe tabela de marcaj – atacă în valuri.

În acel moment, cota pentru minim încă două cornere până la final este peste 3.00, chiar dacă este foarte probabil ca echipa care se apără să acorde acele lovituri de colț. Cotele live sunt actualizate de un soft care nu ține cont de ce se întâmplă pe teren, ci funcționează pe baza unui algoritm în care cea mai mare pondere o are timpul rămas până în minutul 90.

Ținând cont că jocul se desfășoară într-o singur direcție, foarte aproape de poarta echipei care se apără, dar și de faptul că se pot acorda minim trei minute adiționale, cota reală pentru selecție ar trebui să fie maxim 2.00.

Se pot aplica strategii de pariere pe intervale

Pariurile de valoare apar și în cazul biletelor plasate pe gol marcat în intervale de timp. Această piață este cea mai potrivită și pentru aplicarea unei strategii bazate pe miză progresivă. Dacă nu se înscrie în intervalul 1-14:59, se dublează miza și se mizează pe gol înscris în intervalul 15:00 – 29:59. Dacă nici în acest interval nu se marchează, se dublează din nou miza și pariază pe intervalul 30:00 – 45:00 ș.a.m.d.

Pariurile live le permit jucătorilor să plaseze chiar și zeci de bilete pe un singur meci, ceea ce înseamnă că pot rula mai repede bugetul. Acesta poate fi un lucru bun, dar și un dezavantaj. Un singur bilet pierzător îi poate induce pariorului o stare de precipitare care să îl împiedice să mai gândească corect. Mai este doar un pas până la mărirea nejustificată a mizei, iar de atunci încolo lucrurile nu pot merge decât din rău în mai rău.

Cine pierde întreaga bancă din cauză că a jucat live la recuperare este mai bine să ia o pauză de câteva zile pentru a se calma. În acest timp, se poate uita la meciuri doar de plăcere. Un parior bun pe evenimente în desfășurare se formează în timp.

Adauga un comentariu