National

Ce urmează să se întâmple cu familia lui Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani care a fost dat dispărut

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce urmează să se întâmple cu familia lui Radu Ayan copilul de doi ani din Botoșani care a fost dat dispărut
Ce urmează să se întâmple cu familia lui Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani care a fost dat dispărut

Radu Ayan a fost căutat cu disperare de peste 200 de oameni în urmă cu o zi, după ce a dispărut, în timp ce se afla în grija bunicii. Acum, autoritățile vor să ia primele măsuri, după ce copilul ar fi plecat într-un moment de neatenție.

Radu Ayan a fost găsit în apropierea Mănăstirii Vorona, la aproximativ trei kilometri de locul de unde, în urmă cu o zi, în jurul orei 15.00, a plecat.

Ce urmează să se întâmple cu părinții lui Radu Ayan, copilul de doi ani din Botoșani care a dispărut ieri

Copilul se afla la rude, împreună bunica, atunci când a dispărut. Inițial, femeia a crezut că este prin apropiere, având în vedere că în trecut a mai plecat pentru scurt timp de acasă, dar se juca prin împrejurimi.

Părinții lui a revenit în România de urgență, atunci când a aflat că băiatul a dispărut. Acum, după ce a fost găsit, copilul este în grija părinților, dar familia lui a intrat în vizorul asistenților sociali de la Protecția Copilului Botoșani, asta pentru că situația lor urmează să fie monitorizată.

Ce spune un localnic despre situația familiei copilului din Botoșani

Radu Ayan a fost găsit în urma unei mobilizări impresionante, la care au participat începând de la autorități, până la familie și vecini, impresionați de drama prin care trece familia lui. Un localnic din comuna Tudora, care a participat la căutari și cunoaște familia mai bine, spune că părinții lui se implică în creșterea băiatului, Radu Ayan fiind cel mai mic copil al mamei lui. Femeia mai are încă doi copii.

„Pentru toți cei care își dau cu părerea fără să cunoască anumite aspecte! Băiatul a dispărut ieri de la o casă vecină cantonului și pădurii, ultima dată fiind văzut la bariera cantonului, alergând spre pădure (așa arată camerele de filmat). Tatăl și mama copilului au ajuns azi noapte cu avionul din Anglia și au stat la canton de atunci, așteptând din clipă în clipă să își vadă pruncul! Sunt împreună, sunt soț și soție! Nu este așa cum se zvonește! Vă mulțumesc și nu îndurerați familia mai tare decât este cu vorbele voastre de nimic! Iar cei care continuați să aduceți acuzații lui x și y să vă dea Dumnezeu după inima voastră!”, a scris un localnic, într-un mesaj postat pe Facebook.

Adauga un comentariu