Cancan

Ce vârstă are Jeni Nicolau? Cum a slăbit cântăreața 20 kilograme

Publicat: 06 apr. 2022
Ce vârstă are Jeni Nicolau Cum a slăbit cântăreața 20 kilograme
În trecut, Jeni Nicolau în vârstă de 53 ani, a apelat la o dietă ce i-a pus viața în pericol

Încă de la vârsta de 16 ani, Jeni Nicolau a trebuit să muncească din cauza problemelor financiare. Aceasta a avut câteva momente grele în viață pe care a trebuit să le depășească. În trecut artista s-a luptat și cu kilogramele în plus, însă a reușit să slăbească cu ajutorul unei diete pe care a ținut-o în timpul pandemiei. 

Puțini știu că celebra interpretă de muzică de petrecere se confruntă și cu o boală de scalp de care nu poate scăpa. Aceasta are psoriazis la nivelul scalpului din cauza stresului cotidian.

Ce vârstă are Jeni Nicolau? Detalii din viața artistei

Jeni Nicolau în vârstă de 53 ani, deși este cunoscută drept „regina hohotelor de râs”, a trecut prin clipe grele de-a lungul vieții sale. Încă de la vârsta de 16 ani a fost nevoită să muncească și a trebuit să se chinuie în liceu din cauza problemelor financiare. Un alt moment dificil pe care l-a întâmpinat a fost moartea mamei sale. Aceasta s-a stins chiar în brațele artistei și, deși au trecut peste 15 ani, Jeni a păstrat o bluză pe care nu a spălat-o niciodată.

„Mama a murit în brațele mele. Au trecut 15 ani. Și acum o văd. Și acum mi-e dor ea. I-am păstrat o bluză, pe care n-am spălat-o niciodată. Și când mă apucă dorul de ea, mă bag cu capul în bluza aia și-mi iau de acolo energia, mirosul de mamă, și mă simt de parcă aș fi în brațele ei.”, a declarat Jeni Nicolau.

Artista și-a dorit foarte mult să-și găsească sufletul pereche și să aibă copiii. Primul vis și l-a îndeplinit la vârsta de 42 ani. Când credea că nu își va mai găsi sufletul pereche, aceasta l-a cunoscut prin intermediul prietenei sale. Cântăreața l-a chemat să îi renoveze casa, apoi a cerut-o de soție.

„A venit, mi-a renovat toată casa, i-am dat banii, mi-a dat banii și după ce i-am dat cheia, m-a cerut de nevastă.”, a declarat artista.

Visul de a face copii nu și-l mai poate îndeplini deoarece Jeni Nicolau este hipertensivă. Aceasta a făcut o serie de investigații, iar la un moment dat doctorii i-au spus că nu mai poate să aibă copiii.

Cântăreața este de nerecunoscut după ce a slăbit

Deși a încercat mai multe diete pentru a putea da jos kilogramele în plus, nici una nu a dat rezultate. Însă, în timpul pandemiei, artista a reușit să slăbească 20 kilograme. Nu a apelat la ceaiuri sau medicamente pentru slăbit. Tot ceea ce a făcut a fost să aibă grijă la alimentație și să renunțe la consumul de ulei, pâine, dulciuri și paste. Jeni Nicolau a menționat că dacă are poftă de ceva dulce își prepară în casă, însă fără zahăr. Artista a mai spus că în prima săptămână nu a mâncat fructe și legume. Aceasta a mâncat doar proteine precum lapte, brânză, ouă și carne. După ce a slăbit cât și-a dorit a integrat și fructe în alimentația sa, însă doar dimineața.

În trecut, Jeni Nicolau în vârstă de 53 ani, a apelat la o dietă ce i-a pus viața în pericol. Din cauza faptului că a apelat la un regim foarte strict, în primele trei zile nu avea voie să mănânce nimic. În următoarele trei zile a mâncat doar supă de varză și a luat niște medicamente, ceea ce a făcut-o să ajungă la spital. La momentul actual, artista se simte împlinită și nu se mai luptă cu kilogramele în plus, acestea fiind de domeniul trecutului. Alte vedete ce s-au confruntat cu kilogramele în plus sunt Oana Roman în vârstă de 45 ani și Anișoara Dabija.
Adauga un comentariu