Cancan

Ce vedete i-au fost amante lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu face noi dezvăluiri

Publicat: 15 mart. 2021
vedete amante Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu a povestit ce vedete i-au trecut prin pat soțului ei Gabi Bădălău

De curând s-a aflat și lista de vedete care i-au fost amante lui Gabi Bădălău, aceste dezvăluiri fiind făcute chiar de Claudia Pătrășcanu. Cei doi foști viitori soți sunt într-un scandal continuu de când și-au manifestat intenția de a divorța. Motivul invocat de Claudia Pătrășcanu îl reprezintă tocmai infidelitățile repetate ale lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău trăiesc într-un scandal continuu de când cu anunțul divorțului și lupta pentru custodia copiilor… Mai mult, fiecare-și varsă of-ul la televiziuni sau în presă. Recent, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că știa despre relațiile amoroase ale soțului ei, care nu se jena să-i spună de câte ori o avea o amantă.

Claudia Pătrășcanu a făcut recent o mărturisire uluitoare – Gabi Bădălău nu numai că a înșelat-o pe parcursul căsniciei, dar îi și povestea despre femeile cu care avea aventuri! Drept urmare, Claudia Pătrășcanu a fost permanent la curent cu viața amoroasă a soțului ei, care a înșelat-o cu diverse doamne și domnișoare celebre pe parcursul căsniciei lor.

Ce vedete i-au fost amante lui Gabi Bădălău

Până să plece din casă alături de cei doi copii ai lor, Claudia Pătrășcanu a fost martora infidelităților repetate ale soțului ei, despre care a vorbit recent într-o emisiune de televiziune.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X, și cu Y, și cu Z. Îmi spunea, practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Ulterior, la emisiunea lui Cătălin Măruță, provocată la testul adevărului, Claudia a dat câteva nume ale fostelor iubite ale lui Gabi Bădălău.

„Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei”, a răspuns Claudia.

Acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Soția omului de afaceri nu a dat numărul exact al relațiilor extraconjugale ale soțului ei, dar a mărturisit că era la curent cu asta. „Îmi spunea unde s-a întâlnit cu ele… Îmi spunea că a fost cândva… Dar când cineva vine și-ți spune asta ce înseamnă?” Claudia Pătrășcanu și-a spus opinia, în aceeași emisiune, și despre Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai recente cuceriri ale soțului ei.

Relația lor a fost expusă în mod repetat în presă, așadar soția omului de afaceri nu s-a dat în lături de a face judecăți de valoare privind-o pe blondină.

„Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă. Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?”, a spus Claudia despre Bianca Drăgușanu, în emisiunea lui Măruță în care a povestit ce vedete i-au fost amante lui Gabi Bădălău.

Adauga un comentariu