Magazin

Ce verb te caracterizeaza in functie de zodie

Publicat: 22 sept. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce verb te caracterizeaza in functie de zodie
1
Fiecare semn din horoscop este caracterizat de un anumit verb care ii contureaza personalitatea. Afla-ti si tu verbul caracteristic in functie de zodia in care te-ai nascut:
Berbec
Nativiul zodiei Berbec este o persoana cu initiativa. Curajos, plin de idei isi revendica imediat ceea ce considera ca i se cuvine fara sa stea prea mult pe ganduri. Este un lider innascut, competitiv si priveste fiecare provocare ca pe o sansa de afirmare. Asadar, trebuie sa iasa invingator. Rareori isi poate stapani impulsurile de moment; vrea totul sau nimic. 
Verbul caracteristic al Berbecului este: a putea. 
Taur
Nativul zodiei Taur este o persoana rabdatoare si sociabila care manifesta o atractie deosebita catre arta. Iubeste armonia, securitatea si nu-i place sa-si asume riscuri. In general ocoleste persoanele care nu-i inspira incredere, fugind astfel de conflicte sau responsabilitati. Nativul acorda o importanta majora luxului si confortului. Mereu isi doreste mai mult decat poate avea. 
Verbul caracteristic al Taurului este: a visa. 
Gemeni
Nativii zodiei Gemeni sunt persoane pline de energie care adora schimbarile. Nu le place sa traiasca o viata anosta, de aceea isi schimba deseori hotararile sau comportamentul in functie de exterior. Sunt usor influentati de ceilalti si nu le scapa nici un zvon. Sunt permanent la curent cu ultimele noutati si se adapteaza cu usurinta in orice mediu.
Verbul caracteristic al Gemenilor este: a sti.
Rac
Nativul zodiei Rac este o persoana sensibila si emotiva. Manifesta un atasament foarte mare pentru parinti, de aceea familia are o importanta deosebita pentru acesta. De aceea, anturajul si trecutul persoanelor care il inconjoara sunt atent investigate intotdeauna. Nativul se supara foarte usor si deseori poarta ranchiuna celor care l-au ofensat.
Verbul caracteristic al Racului este: a presimti. 
Leu
Nativul zodiei Leu este o persoana mandra si curajoasa. Nimeni nu-i poate minimaliza increderea in sine si si este mereu preocupat sa-si puna in valoare calitatile. Respectul este calitatea principala pe care trebuie s-o indeplineasca cei care-l inconjoara. Isi alege cu grija anturajul. Este foarte atent la imaginea sa de aceea, chiar si persoana iubita este privita pentru inceput ca un trofeu care trebuie sa ii aduca laude.
Verbul caracteristic al Leului este: a straluci. 
Fecioara
Nativii zodiei Fecioara sunt persoane amabile si responsabile, extrem de exigente cu cei din jur. Sunt conservatori, impun respect si autoritate prin atitudinea rezervata. Au o capacitate critica deosebita si sunt extrem de atenti la fiecare detaliu. Niciodata nu iau decizii pripite si analizeaza preventiv toate riscurile aferente. 
Verbul caracteristic al Fecioarei este: a vedea.
Balanta
Nativii zodiei Balanta au un carcater dominat de visare si idealism. Nu au o personalitate foarte puternica si necesita deseori sprijinul apropiatilor, in special cand au de luat hotarari importante. Sunt buni mediatori si reusec intotdeauna sa descopere cheia conflictelor, pastrand cate o vorba impaciuitoare pentru fiecare. 
Verbul caracteristic al Balantei este: a vrea.
Scorpion
Nativii zodiei Scorpion sunt persoane misterioase si perseverente. Nu le place sa iasa in evidenta si stiu sa isi urmareasca extrem de subtil telurile in viata. In spatele caracterului dur deseori ascund un temperament sensibil si emotiv. Traiesc la intensitate maxima fiecare sentiment si sunt recunoscuti pentru instabilitatea de care dau dovada uneori. 
Verbul caracteristic al Scorpionului este: a dori.
Sagetator
Nativii zodiei Sagetator sunt mari amatori de aventura si distractii. Au un simt ascuti al intuitiei si intotdeauna se ghideaza dupa al saselea simt. Sunt prieteni devotati si nutresc un respect deosebit pentru lege si reguli. Se maturizeaza destul de repede si dau dovada de intepelciune si un calm iesit din comun in cazul situatiilor extreme.
Verbul caracteristic al Sagetatorului este: a simti.
Capricorn
Nativii zodiei Capricorn se remarca printr-un temperament calculat si hotarat. Dau dovada de responsabilitate si cumpatare chiar si in cele mai dificile momente, fiind un exemplu pentru cei din jur. Sunt persoanele ideale pe care te poti baza intotdeauna la nevoie. De asemenea, nu vor uita niciodata sa rasplateasca un prieten care le-a fost aproape la greu. 
Verbul caracteristic al Capricornului este: a promite.
Varsator
Nativii zodiei Varsator sunt imprevizibili si moderni. Isi doresc sa se ghideze mereu dupa propriile reguli, neacceptand constrangeri sau obligatii. Sunt inclinati catre ideal si viseaza la o lume mai buna. De aceea militeaza pentru egalitatea intre oameni, sunt buni mediatori si nu suporta conflictele. 
Verbul caracteristic al Varsatorului este: a trebui.
Pesti
Nativii zodiei Pesti sunt spirituali si sensibili. Recunoscuti pentru toleranta de care dau dovada, pot fi impresionati cu usurinta. Deseori au de pierdut, deoarece cad victima propriei naivitati. Evita conflictele si confruntarile directe, deoarece nu le place sa faca acuzatii. Au tendinta de a se ingrijora in exces, devenind extraordinar de posesivi. 
Verbul carcateristic al Pestilor este: a iubi. 
Adauga un comentariu