Actualitate

Cea mai buna reteta pentru imunitate ne-a ramas mostenire de la parintele Elefterie de la manastirea Dervent

Publicat: 10 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai buna reteta pentru imunitate ne-a ramas mostenire de la parintele Elefterie de la manastirea Dervent
Cea mai bună rețetă pentru imunitate

Cea mai bună rețetă pentru imunitate. Vechii călugări ne-au transmis reţete şi metode de vindecare bazate pe ierburi de leac şi rugăciune. În cele ce urmează vă prezentăm o rețetă care ne-a rămas moștenire de la părintele Elefterie. Despre ctitorul sfintei mănăstiri Dervent putem spune că s-a împărţit între marea dragoste pentru Mântuitorul şi darul vindecării. Acesta a făcut adevărate minuni atât pentru credincioşi, cât şi pentru monahi.

Povestea fostului stareţ de la Dervent – Constanța este una fabuloasă, dar destul de puţin cunoscută. El s-a născut în 1900 la sud de Dunăre şi a fost paralizat până la 3 ani. Mama lui l-a adus la Dervent, în căutarea unui miracol, iar aceasta s-a produs. Micuţul a adormit sub o icoană a Maicii Domnului, iar a doua zi putea să meargă. Mama lui a spus atunci ca băiatul va fi preot şi medic.

Cea mai bună rețetă pentru imunitate

În cele ce urmează vă prezentăm un leac excepţional pentru imunitate, care ne-a rămas de la părintele Elefterie. Efectele se văd din primele două săptămâni de administrare.

Pentru a prepara leacul părintelui Elefterie aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
– 4 g lăptişor de matcă;
– 1 kg miere naturală de salcâm;
– 300 g polen măcinat;
– 150 g tinctura de propolis;
– 200 ml ser fiziologic.

Cum se prepară această rețetă pentru imunitate. Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Din acest preparat se administrează o lingură dimineaţa şi o lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea preparată este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Previne riscul apariţiei bolilor hepatice, renale şi cardiovasculare

Preparatul este util pentru diminuarea apariţiei bolilor cardiovasculare, hepatice şi renale, stimulând sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Acest remediu natural îi redă bolnavului energia de care are nevoie, diminuând totodată senzaţia de oboseală.

Adauga un comentariu