Titlurile zilei

Cea mai frumoasă studentă de la UMF i-a înnebunit pe doi arabi într-un club din centrul Iașului. S-a lăsat cu o „lecție” de anatomie în plină stradă. Nu a lipsit cuțitul  

Publicat: 06 mart. 2023
_____ Vizualizări 18 Comentarii
Cea mai frumoasă studentă de la UMF i-a înnebunit pe doi arabi într-un club din centrul Iașului. S-a lăsat cu o lecție de anatomie în plină stradă. Nu a lipsit cuțitul  
Doi tineri arabi s-au luat la ceartă din cauza celei mai frumoase studente de la UMF 

Doi arabi au ajuns la cuțite în weekend. Din câte se pare, cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei studente de la Medicină. Frumusețea tinerei i-a înnebunit pe cei doi bărbați. Niciunul nu a plecat de braț cu ea. Unul a ajuns la spital, iar altul este acuzat de tentativă de omor și va ajunge după gratii

Conflictele dintre arabi se înmulțesc pe zi ce trece. În weekend, un tânăr a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat. Din câte se pare, un grup format din studenți arabi ar fi luat la rând cluburile din Iași, unde ar fi consumat alcool. La un moment dat, într-unul dintre cluburi se afla o studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Se pare că, pentru doi din grup, studenta era cea mai frumoasă de la UMF. Cum doar unul dintre arabi ar fi putut „obține” fata, s-a organizat imediat o luptă de stradă în afara clubului. Învingătorul ar fi trebuit, probabil, să obțină mâna fetei.

Luptă de stradă, în fața clubului din centrul Iașului

Lupta dintre cei doi arabi nu a fost chiar egală. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a lovit pe celălalt. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au chemat ajutoare. La fața locului au ajuns medicii. În scurt timp au reușit să-i acorde arabului primul ajutor, iar mai apoi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Între timp, polițiștii din Iași au împânzit zona centrală. Pentru că medicii au considerat că viața tânărului a fost pusă în pericol, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Riscă să ajungă după gratii

Dacă arabul care a lovit cu cuțitul va fi găsit vinovat, va sta, cel mai probabil, câțiva ani în spatele gratiilor „La data de 4 martie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza mun. Iași ar fi avut loc un conflict între doi tineri. Din verificările efectuate a rezultat faptul că unul dintre tineri l-ar fi agresat cu un cuțit pe celălalt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean. Cert este că ancheta oamenilor legii continuă. Ei trebuie să afle care este adevărul.

Cel mai probabil, atacatorul va fi reținut pentru 24 de ore, iar ulterior va fi prezentat în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Cert este că totul a plecat de la cea mai frumoasă studentă de la UMF.

Comentarii
  • Ati uitat sa spuneti: Ramane de vazut ce se va intampla cu cei doi care s-au batut pentru cea mai frumoasa fata de la umf….

  • Arabi împuțiți, sa vii în România ca să înveți și tu sa umbli în disco cu cuțitul sa te lupți pentru femei, arata ca tot înapoiați au rămas toți, ca nu știu nimic, nu invata nimic, doar șpagă. Ea, frumoasa frumoaselor sigur e o gâsculită proști doară.

  • Cine stie de unde o fi venit blana aia, tarancuta din vreun catun de boston, de arata ca o camila pentru care babu gazeb a tras shishu afar’.

  • Studenta era o evlavioasă ,numai în bibliotecă stătea ,iar 2 arabi au vrut să-i fure inteligenta …ce cadouri oare a primit evlavioasa?.

  • Au trecut timpurile când arabii veneau cu un coteț de masina și 100 USD și credeau ca sunt regii . Acum se pisa romanii pe ei.

  • Neata buna. Mai stie cineva firul povestii in acel caz de omor din Moara de Vant, unde un student arab a ucis o fata romanca ? Vad ca a fost cam uitat si inmormantat cazul.

  • Indieni borâți, se dau cu parfumuri scumpe si dupa ce danseaza 3 mișcări în club, miroase carnea pe ei a hoit. Nu mai zic de tupeul incredibil pe care îl au

  • Povestea la rece ar fi cam așa , o parasuta care umbla prin cluburi cu arabi și-i mulge de bani și nu numai a avut in seara aia dilema cu doi arabi care doreau exclusivitate ! , disputa dintre cei doi harapi sa tranșat in strada iar parasuta probabil ca a supt-o in noaptea aia celui deal treilea arab care stătea deoparte liniștit

  • Iar a început sa umble prin cluburi Ioana țărăncuța?
    Foame mare :)) Trebuie bani de țoale..prafuri
    Mai treci pe la bebe.

  • Tiktok, brailenii fugariti din Braila si refugiati la Iasi , se cacau pe ei de frica cand vedeau cutitul, taci dreaq cu brailenii matii

  • Bai, bula mea! Banarama blecat de la bretenul meu Ismail care imbroscat pe toata fata colega noastra care era si bretena lui Ahmed. Fost doar broblema de balistica cum se zice aici be la voi.

  • Percheziții i-au făcut băieții arabi lui măta înainte să-l cunoască pe prostul de tatu…la intrarea în club se face un control corporal …sumar!!

  • Percheziții i-au făcut băieții arabi lui măta înainte să-l cunoască pe prostul de tatu…la intrarea în club se face un control corporal …sumar!!

  • Nu exista fete frumoase sau urate. Depinde de perceptie, cele „TUNATE” pentru unii sunt frumoase chiar daca sunt 50% Plastic.

Adauga un comentariu