Sport

Cea mai proastă veste pentru Răzvan Marin! Anunțul făcut de olandezi. Decizia luată de Ajax

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai proastă veste pentru Răzvan Marin Anunțul făcut de olandezi. Decizia luată de Ajax

Ajax Amsterdam i-a găsit înlocuitor lui Răzvan Marin – este vorba de un mijlocaș argentinian, Exequiel Palacios, de la River Plate. Jucătorul pare copia fidelă a românului, are aceeași înălțime și greutate, 1,77 m și 70 kg, iar profilul este de asemenea unul similar.

Exequiel Palacios este un mijlocaș central de 21 de ani ale cărui mari calități sunt travaliul și precizia paselor. A fost în atenția unor mari cluburi, precum Real Madrid, cu care a fost aproape să semneze un contract pe 5 ani și jumătate în ianuarie. O accidentare la genunchi care l-a ținut pe margine timp de două luni a pus pe stand-by mutarea.
Barcelona, Atletico, Manchester City și PSG s-au interesat de jucătorul care a debutat la River pe când avea 16 ani. Iar în ultima vreme, echipa lui David Beckham, Inter Miami, a vrut să-l achiziționeze, însă agentul fotbalistului a dezvăluit că Palacios vrea să joace în Europa și are deja o ofertă concretă.

Ajax Amsterdam vrea să profite de problemele financiare de la River Plate – după ce a pierdut dramatic finala Copei Libertadores, gruparea din Buenos Aires a anunțat că va renunța la mai mulți jucători pentru că are nevoie de bani.
15 milioane de euro este oferta lăncierilor pentru Palacios.
Exequiel Palacios a fost om de bază la River în ambele campanii din Copa Libertadores și are două selecții și la echipa națională a Argentinei.

Răzvan Marin, inclus într-un top al transferurilor nereușite de la Ajax

Răzvan Marin primește lovituri din toate părțile după venirea la Ajax. După ce Erik ten Hag nu l-a mai folosit în ultima perioadă, mijlocașul a fost inclus într-un top deloc favorabil.
Olandezii de la elfvoetbal.nl susțin că jucătorul venit pentru 12.5 milioane de euro de la Standard Liege se află în topul celor mai slabe transferuri ale verii, în prima ligă batavă. Alături de acesta, mai apar Marcos Senesi (Feyenoord), Bilal Ould-Chick (Den Haag), Liam Kelly (Feyenoord) și Marko Kolar (Emmen).

„Nu a fost transferul de vis pentru Marin. Nu e corect să îl consideri pe Răzvan Marin urmașul lui Frenkie de Jong. Românul nu mai arată forma de la Standard. Și-a pierdut locul de bază și a jucat doar 18 minute în ultimele 5 partide”, au scris olandezii.

Transferat la Ajax pentru 12.5 milioane de euro

Răzvan Marin (23 de ani) a fost cumpărat de Ajax în vară, de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro.
În afara lui Marin, Ajax i-a mai transferat în această vară pe Édson Alvarez și Lisandro Martínez în locul lui Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong și Lasse Schöne, vânduți înainte de debutul sezonului

Adauga un comentariu