International

Cel mai mare bacșiș din istorie! A făcut cinste cu bere în 4 baruri din oraş şi s-a lăudat pe reţelele de socializare cu nota finală ameţitoare

Publicat: 04 nov. 2020
chelnerita care ia nota de plata
Un sportiv american a făcut cinste fanilor din tot orașul în weekend-ul de Halloween. La finalul consumației, acesta a lașat un bacșiș consistent angajaților.

Se pare că cel mai mare bacșiș din istorie a fost oferit zilele trecute în Statele Unite ale Americii. Mai exact, un sportiv american a făcut cinste fanilor din tot orașul în weekend-ul de Halloween. La finalul consumației, acesta a lașat un bacșiș consistent angajaților.

Cel mai mare bacşiş din istorie. Un sportiv american este protagonistul

Dacă Jon Lester (36 de ani), aruncătorul echipei americane de baseball Chicago Cubs, și-ar încheia cariera pentru club, el o vă face într-un mod care vă intra cu siguranță în istoria fanilor din Chicago.

În weekend-ul de Hallooween, Lester a cumpărat bere clienților din patru baruri din oraș, postând la final pe Twitter totalul de plată, care a inclus și un bacșiș generos de 34%: același număr de pe tricoul său.

Între vineri și duminică, Jon Lester a cheltuit 47.095 de dolari, sumă ce a reprezentat 31.082.63 de dolari – contravaloarea berilor, iar restul de aproximativ 16.000 de dolari a reprezentat bacșișul lăsat barurilor respective.

”Vă mulțumesc tuturor pentru că ați venit în acest weekend! Ieri am adăugat încă 1.372 de beri la nota mea, ajungând la un mare total de 4.838. Mulțumesc tuturor barurilor, angajaților și celor care ne-au încurajat de la distanță! Indiferent dacaă acesta este sau , te iubesc, Chicago!”, a fost mesajul emoționant al atletului.

Tweet-ul său de vineri a venit chiar în ziua în care Chicago Cubs au aniversat patru ani de la câștigarea World Series, titlul în Liga Americană de Baseball, pentru prima oară în 108 ani. Lester a fost co-MVP în meciul de campionat.

Jon Lester și-a lut adio de la fana lui Chicago

”Orice vă urma în continuare, vreau să le mulțumesc fanilor pentru ultimii șase ani. Deci în acest weekend vă cumpăr tuturor berea mea preferată. Prima vă fi din partea mea, doar spuneți-le să o pună în contul meu”, a fost mesajul transmis de sportiv.

Lester este considerat unul dintre cele mai bune transferuri din istoria echipei. El a renunțat la mai mulți bani pentru a semna o nouă înțelegere cu Chicago Cubs în 2015, câștigând campionatul în anul următor.

”Ne gândeam ce să facem pentru fani. Vorbeam cu câțiva prieteni și mereu ne-am întors la aceeași ideea”, a declarat Jon Lester pentru ESPN 1000 după weekendul în care a făcut cinste orașului.

Ce bacșiș a lașat Adrian Minune pentru un singur tuns

Un frizer specializat în tuns clienți din lumea lăutarilor și a maneliștilor poate ajunge la nu mai puțîn de 2.000-3.000 de lei venituri zilnice! În medie, un manelist sau lăutar lasă 200 de lei bacșiș pentru tuns.

Dacă ai norocul să îi tunzi pe Adrian Minune sau pe Florin Salam, atunci chiar ai dat lovitura! Adrian Minune a lăsat, la un moment dat, 300 de euro bacșiș pentru un tuns simplu! S-a întâmplat de Paști, în perioada pandemică, atunci când Adrian Minune avea nevoie să se tundă neapărat, așa că a chemat un frizer la el acasă.

Deși se afla la masa de Paște cu familia, frizerul a mers acasă la Adi Minune pentru a-l tunde și nu a avut ce să regrete, întrucât a devenit cu 300 de euro mai bogat chiar în ziua de Paște.

Adauga un comentariu