Magazin

Cel mai mare magazin Sabon din Romania s-a deschis la PALAS

Publicat: 03 oct. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai mare magazin Sabon din Romania s-a deschis la PALAS
1
De curand, mixul de shopping propus de ansamblul Palas Iasi a fost completat cu Sabon, brandul specializat in produse de ingrijire. Magazinul Sabon din Palas Mall este primul inaugurat in regiunea de nord – est a Romaniei si cel mai mare din tara. Marti, 4 octombrie 2016, in magazinul Sabon este Royal Passport Day, ziua in care clientii beneficiaza de un discount de 40% la orice produs cumparat, in baza cardului de fidelitate. 
Noua locatie a brandului specializat in produse de ingrijire este situata la parterul Atriumului Palas Mall Iasi si ocupa o suprafata de 64 mp, fiind cel mai mare magazin Sabon din tara. Amenajat in conformitate cu ultimul concept de design Sabon, implementat pana acum in Japonia si SUA, magazinul din Palas a presupus o investitie de 100.000 de euro. Realizat din materiale naturale, precum lemn masiv, metal si piatra, si decorat cu oglinzi, candelabre si lumanari, magazinul Sabon isi rasfata clientii cu o atmosfera calda si relaxanta. Elementul inedit este fantana din inima locatiei, locul in care clientii sunt invitati sa se racoreasca, sa testeze si sa traiasca experienta simturilor, texturilor si parfumurilor.
Sabon este brandul preferat al femeilor sofisticate, care acorda o atentie sporita ingrijirii lor, alegand calitatea si rafinamentul. Oferta Sabon include produse de ingrijire premium, realizate din ingrediente naturale active, selectate din toate colturile lumii, din cele mai bune surse. Formulele si amestecurile Sabon respecta cele mai inalte standarde internationale, avand la baza oricaror etape de productie si comercializare grija pentru natura. Clientii gasesc pe rafturile magazinului Sabon creme, lotiuni si uleiuri pentru fata si corp, sapunuri, geluri de dus, masti pentru fata si par, ape de toaleta si multe alte produse de ingrijire pentru femei, dar si pentru barbati. In noul magazin, clientii pot alege dintr-o diversitate de parfumuri, nuante si senzatii, puse in valoare si prin ambalajele in forme captivante.
DESPRE SABON
Primul magazin Sabon a fost deschis in 1997  in inima orasului Tel Aviv, Israel. Povestea a inceput odata cu realizarea manuala a sapunurilor de casa, dupa o reteta australiana veche de 70 de ani. Ulterior, lantul s-a dezvoltat intr-o puternica marca internationala denumita Sabon, care in prezent are peste 150 de magazine in orase importante din toata lumea. In Romania, primul magazin Sabon a fost deschis in 2005, in Constanta. In prezent, exista 13 magazine Sabon: sapte in Bucuresti, doua in Ploiesti si cate unul in Iasi, Constanta, Cluj-Napoca si Galati. 
Adauga un comentariu