Titlurile zilei

Cel mai mare producător de etichete din Iași intră în imobiliare! Construiește în Păcurari o clădire cu 8 etaje, cu un cost de 4,5 milioane de euro! Există negocieri avansate cu compania Zara – FOTO

Publicat: 29 oct. 2020
Gabriel Adam, asociat la General TEX, firmă care produce etichete, a intrat în imobiliare. Vrea să ridice o clădire de birouri în Păcurari, care va beneficia de 100 de locuri de parcare. Finanțarea va fi asigurată prin intermediul unui credit bancar. Proiectul are nevoie de avizul Consiliului Local. Firma pe care o conduce a obținut fonduri europene de 3,8 milioane lei pentru modernizarea liniei de producție
Pe acest teren urmează să fie construită o clădire de birouri cu 8 etaje. Investitorul este Gabriel Adam, cel mai mare producător de etichete din regiunea Moldovei, una dintre cele 3 companii de profil existente pe piața din România

O companie din Iași, producătoare de etichete pentru diverse articole, vrea să investească în imobiliare. Gabriel Adam, asociat la General Tex, construiște un imobil cu 8 etaje în capăt Păcurari. Investiția este de 4,5 milioane de euro. Firma colaborează cu 280 de branduri locale și din țară

Noi mișcări pe piața imobiliară din Iași. Gabriel Adam, un personaj mai puțin cunoscut în spațiul public, intenționează să construiască o clădire de birouri pe șoseaua Păcurari nr.114, chiar în spatele magazinului Profi, în apropierea sensului giratoriu. Pe o suprafață de 2.003 metri pătrați, conform unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ), va fi edificat un imobil cu regimul de înălțime de 2S+D+P+8E. Proiectul a primit aviz din partea Comisiei de Urbansim în ședința din data de 21.09.2020. Proiectul a fost avizat cu următorii indicatori urbanistici: POT (procent de ocupare a terenului) – 40 la sută, CUT (coeficient de utilizare a terenului) – 4, spații verzi – minimum 15 la sută. Proiectul va fi supus votului într-o viitoare ședință de Consiliu Local, urmând să intre în etapa de autorizare. Terenul a fost achiziționat în cursul anului trecut. Inițial, proiectul presupunea construirea mai multor imobile, fiind mai mulți proprietari. Până la urmă, Gabriel Adam a preferat să lucreze singur.

Gabriel Adam conduce cea mai mare companie din Moldova

Omul de afaceri are calitatea de asociat în societatea General Tex SRL, ce activează în domeniul producției și finisării de etichete țesute pentru industria textilă și pentru industria încălțămintei. Gabriel Adam a anunțat o mișcare spectaculoasă, o colaborare cu celebra companie Zara, condusă de multimiliardarul Amancio Ortega.

„M-am gândit că cel mai bine este să construiesc birouri, cu spații comerciale la parter. Mă gândesc dacă vom merge și pe spații pentru servicii medicale. Vor fi aproximativ 100 de locuri de parcare. Mă gândesc să renunț la un nivel din subsol și să cumpăr terenul din vecinătate, unde să amenajez 50 de locuri de parcare. Voi căuta un asociat pentru acest proiect. În primul rând, voi apela la bănci. Încă nu știm ce o să fie. Firma noastră are colaborări cu aproximativ 280 de firme locale, din țară. Suntem pe primul loc în zona Moldovei, dar și în Republica Moldova. În țară sunt doar 3 producători. Avem contracte și cu Ungaria. Acum, suntem în stare destul de avansată de a fi acreditați de Zara”, a precizat omul de afaceri Gabriel Adam.

A câștigat un proiect european pentru achiziția de utilaje și echipamente performante

General Tex SRL, cu punct de lucru în zona Poitiers, este deținută de mai mulți asociați: Anca Irina Adam (13 la sută), Gabriel Adam (20 la sută), Ramona Violeta Manolache (13 la sută), Vasile Andrieș (16 la sută), Ioan Gheghelaș (17 la sută), Severius Mihai Manolache (20 la sută). Societatea are un număr de 12 angajați, iar în 2019 a înregistrat o cifră de afaceri de 855.831 lei. Gabriel Adam mai apare ca asociat în firma de închirieri Urban Property Management SRL.

„General Tex SRL oferă clienților o variată gamă de etichete de produs, inclusiv etichete finisate prin procedeul de tăiere cu ultrasunete. General Tex SRL produce și livrează clienților o variată gamă de etichete de produs, inclusiv etichete cu orificiu trăgător. Procesul de gravare laser a pielii creează un efect tactil incredibil, facilitând personalizarea produsului și un finisaj deosebit al acestuia. Prin procedeul de tăiere și pliere la capete, aceste etichete țesute au un finisaj conform cu cerințele oricărui client”, se arată în descrierea afacerii General Tex.

În 2019, compania a finalizat un proiect finanțat din fonduri europene, cu o valoare de 3,8 milioane de lei, pentru achiziționarea de utilaje și echipamente de ultimă oră. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii.

Comentarii
Adauga un comentariu