Prima pagină » National » Cel mai negru coșmar al unui bărbat! Pățania unui botoșănean ce a vrut să aibă parte de un moment mai intens alături de iubita lui
Cel mai negru coșmar al unui bărbat! Pățania unui botoșănean ce a vrut să aibă parte de un moment mai intens alături de iubita lui

Cel mai negru coșmar al unui bărbat! Pățania unui botoșănean ce a vrut să aibă parte de un moment mai intens alături de iubita lui

17 mai 2024, 17:00, 2 ,
BZI.ro, în National

Un bărbat de 42 de ani din Botoșani s-a prezentat la Urgențe cu dureri atroce, după ce și-a fracturat penisul cu o noapte înainte, în timpul unei partide de sex cu iubita sa, scrie presa locală.

Bărbatul a povestit medicilor că a vrut să aibă parte de un moment mai intens alături de partenera sa, dar, la un moment dat, o mişcare mai bruscă a femeii l-a făcut să simtă o durere cumplită.

Cuplul a decis inițial să rămână acasă, sperând că problema va trece, însă durerea a devenit peste noapte de nesuportat, iar dimineață bărbatul s-a prezentat la Urgențe, unde a fost preluat imediat de un specialist.

„Pacientul a fost investigat şi diagnosticat cu suspiciune de ruptură corp cavernos. Sau fractură de penis. S-a recomandat internarea în secţia urologie, pentru consult şi tratament de specialitate. Problema medicală este rară, dar foarte gravă. Ulterior pacientul a rămas să decidă dacă se internează sau nu”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.

Ce este fractura de penis

Fractura de penis este o patologie apărută că urmare a rupturii tunicii albugineea (membrană), care acoperă corpii cavernoși ai penisului. Această tunică este cea care produce erecția, astfel încât fractura este cauzată cel mai adesea de un traumatism asupra penisului în erecție.

Uneori, țesutul erectil ce se găsește sub albuginee se poate rupe, caz în care vorbim despre ruptură de corpi cavernoși. Potrivit specialiştilor, când un bărbat se află în stare de excitaţie, sângele este pompat cu rapiditate la nivelul penisului.

Două tuburi spongioase străbat penisul şi sunt acoperite de o membrană elastică, numită tunică albă (albugineea). Atunci când penisul se lungeşte şi se îngroaşă, tunica albă se extinde şi se subţiază.

Când aceasta se întinde prea mult, straturile se pot rupe, având loc o scurgere minoră de sânge. Când penisul se fracturează, fenomenul este însoţit de un zgomot caracteristic ruperii. Apoi are loc umflarea şi modificarea culorii organului sexual masculin. Acesta devine de obicei vineţiu sau roşu accentuat.

Fractura penisului este considerată urgență medicală și adesea presupune intervenție chirurgicală
Erecţia se pierde imediat, iar locul ei este luat de durere. Uneori durerea va fi atât de intensă încât apar dificultăţi la urinare.

Fractura de penis este cauzată mai ales de traumatismul brusc al organului sexual prin îndoirea sa laterală, în stare de erecţie.

„Angajarea în unele poziţii sexuale creşte riscul unei fracturi de penis. Când femeia se află deasupra bărbatului, în timpul actului sexual, şi se apleacă prea mult înainte sau înapoi, se poate crea o presiune excesivă asupra penisului”, a spus un medic specialist urolog.

Fractura penisului este considerată, în general, urgență medicală și se impune, deseori, intervenția chirurgicală. Ulterior, pacientul este sfătuit să evite contactul sexual o perioadă de timp.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *