BZI LIVE

LIVE VIDEO Cel mai nou concept de asociere a producătorilor. Inițiatorul proiectului „La Băcănie”, prezent în studioul BZI LIVE

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Una dintre cele mai puternice asociații din Iași este cea a „Magazinelor de Proximitate La Băcănie”. Inițiatorul proiectului, Iustinian Rusu Cozma, va fi prezent în studioul BZI LIVE, miercuri, 13 noiembrie, începând cu ora 11:00. În cadrul emisiunii moderate de Raluca Costin tânărul va povesti cum a ajuns să dezvolte un proiect de succes în Iași, de promovare a producătorilor. Acesta este un antreprenor cu experiență de peste 10 ani în domeniul vânzărilor pe piața produselor de consum a avut o idee care are succes.

A creat o asociație care are 35 de afaceri independente care dețin peste 30 de magazine de proximitate și 8 unități de producție unite sub numele „Asociația magazinelor de proximitate La Băcănie”. Producem local, consumăm local, investim local, sunt premisele proiectului asociației. De curând, ieșeanul a dezvoltat și târgul „Piața Verde de Weekend” unde participă numai producători din Moldova.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu