Magazin

Cele mai Bune Ceasuri Citizen

Publicat: 30 sept. 2021

Fondată în 1918 în oraşul Tokyo, Japonia, compania Citizen a fost iniţial Institutul de Cercetare Orologer Shokosha. Primul ceas de buzunar a fost vândut în 1924, compania preluând numele acestuia – Citizen! În prezent, Citizen este printre cei mai mari producători de ceasuri din lume.

Acestea arată extraordinar de bine atât pe mâna bărbaților, cât şi a femeilor, şi, în prezent, se remarcă prin tehnologia inovatoare Eco-Drive. Datorită acesteia, ceasurile Citizen au nevoie doar de lumina solară sau artificială pentru a funcţiona şi nu mai sunt necesare bateriile, iar când vine vorba de ceasuri de damă şi bărbătești de la Citizen, toată lumea recunoaşte calitatea, brandul şi aspectul remarcabil!

Dacă eşti în căutarea unui ceas de calitate, îţi prezentăm trei dintre cele mai bune ceasuri Citizen! Sperăm că astfel să îţi uşurăm munca şi să îţi fie mai uşor să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

Ceas Citizen PROMASTER MARINE BN0150-10E Eco-Drive

Este un ceas negru cu aspect îndrăzneţ şi modern, special conceput pentru a indica ora noii generaţii purtătoare de ceas. Citizen şi-a propus ca prin acest model să ofere un ceas de calitate, dar şi un accesoriu elegant şi la un preţ accesibil. Dotat cu tehnologia Eco-Drive specifică Citizen, care utilizează lumina solară sau artificială fiind foarte apreciat de cunoscători.

Este un ceas bărbătesc casual sport, rezistent la apă, cu un cadran realizat fin din cristale minerale cu diametrul de 31 mm şi grosimea de 12 mm. Tipul de citire a cadranului este cu linii şi puncte, iar carcasa realizată din oţel inoxidabil argintiu îl recomandă ca fiind un ceas durabil pe care te vei putea baza mai mulţi ani.

Ceas Citizen PROMASTER MARINE BN0151-17L Eco-Drive

Iată un alt model de ceas masculin care va fi apreciat de bărbaţii ce caută un produs de calitate şi, totodată, un accesoriu uşor şi confortabil pe care să îl poată utiliza şi la scufundări. Întrucât este dotat cu tehnologia Eco-Drive, acest model de ceas Citizen are nevoie doar de lumină pentru a se reîncărca fiind totodată rezistent la apă.

Brăţara este o bandă turnată din poliuretan cu închidere prin cataramă şi completează de minune acest model de ceas bărbătesc casual sport. Este un ceas dur şi rezistent, perfect funcţional, care nu te va dezamăgi! Indiferent dacă îl porţi la plimbare sau la scufundări, vei fi încântat de displayul analog uşor de citit şi elementele luminoase care te vor ajuta să citeşti ora.

Cadranul de culoare albastră are dimensiunea de 31 mm şi grosimea de 12 mm cu geam realizat din cristale minerale. Carcasa ceasului este confecţionată din oţel inoxidabil, fiind foarte rezistentă.

Ceas Citizen Eco Drive EM0599-17E

Când vine vorba despre ceasuri Citizen de damă, EM0599-17E este unul dintre cele mai practice şi apreciate. Aspectul elegant şi, totodată, robust, îl recomandă ca fiind o achiziţie inspirată şi de durată. Şi acest model incorporează tehnologia Eco-Drive, este rezistent la apă, are cadranul realizat din oţel inoxidabil şi geamul din cristale minerale.

Este un ceas de mare valoare pe care orice femeie va fi bucuroasă să îl poarte la diverse ţinute elegante sau casual. Mecanismul E031 de provenienţă japoneză îl recomandă ca fiind un ceas de calitate şi de mare precizie.

Displayul analog şi tipul de citire a cadranului prin linii şi puncte, sunt un plus şi facilitează citirea orei exacte în orice moment. Markerii de oră şi arătătoarele sunt roz aurii, iar logo-ul Citizen se regăseşte pe cadran, pe capacul din spate şi pe cataramă. Carcasa cu dimensiunea de 36.9 mm şi grosimea de 8 mm, îl face un ceas cu aspect feminin şi rafinat care poate accesoriza cu stil diverse ţinute.

 

Adauga un comentariu