Magazin

Cele mai bune păcănele pe bani reali din 2020 care se pot juca și gratuit

Publicat: 30 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai bune păcănele pe bani reali din 2020 care se pot juca și gratuit

Găsește evadarea de la banal și intră în lumea aventuroasă a ființelor fantastice! În timpul liber, este posibil să doriți să începeți o călătorie pentru a ucide un balaur, a lupta alături de vrăjitori, a întâlni zânele din pădure sau chiar a face parte dintr-un basm clasic. Permiteți-ne să vă ghidăm către cele mai bune sloturi fanteziste pentru 2020 din lista de mai jos:

  • PRIMELE 10 SLOTURI FANTASTICE ONLINE
  • Dragon’s Myth (Povestea cea mai imersivă)
  • Warlords: Crystals of Power (Cel mai înalt RTP al sloturilor fantastice de top)
  • Thunderstruck II (Slot de top cu cele mai multe linii de plată)
  • Jack and the Beanstalk (animații și grafică 3D de vârf)
  • Merlin’s Millions (Cea mai bună caracteristică bonus pentru sloturi fantastice)
  • Nordic Heroes (Caracteristici speciale încântătoare în joc)
  • Finn și Swirly Spin (slot de sus cu mecanism Swirly Spins)
  • Pixies of the Forest (Cel mai popular slot de fantezie cu varianță mică)
  • Age of the Gods (Cel mai bun pentru jucătorii de jackpot progresivi)
  • Elements (Cel mai revoluționar slot fantezist)

Dragon’s Myth

Dragon’s Myth este primul slot fantastic din graficul nostru. Combină o temă magică cu trăsături strălucitoare. Legendarul dezvoltator de software -Microgaming a creat acest joc mitic, în care personajul este o curajoasă fată, ucigașa de dragoni. Tânăra nordică vânează creaturile violente care i-au distrus pământul.

Slotul fantastic, Dragon’s Myth are 5 role, 3 rânduri, 20 de linii de plată fixe, RTP de 96,01% și variație medie. Jucând acest joc, vă puteți bucura de o mulțime de caracteristici bonus, cum ar fi Wilds, Free Spins și multe altele. Pentru a se potrivi temei, fundalul este un deal accidentat. Mai mult, furnizorul de software a inclus grafică inovatoare de animație 3D și o coloană sonoră epică pentru a îmbunătăți jocul mitic.

Warlords: Crystals of Power

Pe locul al doilea, avem Warlords: Crystals of Power de către dezvoltatorul de software premium – NetEnt. Acest slot fantezist vă va fermeca cu caracteristicile sale minunate. Tema jocului este bătălia acerbă dintre 3 stăpâni – samuraii, barbara și preoteasa – toți luptând pentru puterea supremă.

Acest slot palpitant mediu-mic are 5 role, 3 rânduri, 30 de linii de plată și 96,89% RTP. Dezvoltatorul de software s-a gândit la toate. Când jucați Warlords: Crystals of Power, puteți vedea fiecare detaliu în HD datorită graficii 3D incredibile. Dar asta nu este tot, NetEnt a adăugat muzică de fundal medievală pentru a vă duce pe scena bătăliei.

Thunderstruck II

Următorul din cele mai bune sloturi fantastice din diagrama 2020 este slotul epic Thunderstruck II. După cum sugerează și numele, aceasta este o continuare a popularului Thunderstruck. Având în vedere succesul său, nu este de mirare că Microgaming a construit un slot de mitologie nordică cu caracteristici și bonusuri speciale. Jucând acest joc, veți găsi 4 dintre zeii nordici, ciocanul lui Thor, navele vikinge și Asgard.

Acest slot fantezist este jucat pe 5 role și 3 rânduri. De asemenea, are 243 de linii de plată, RTP de 96,65% și variație medie. Nu este o surpriză faptul că grafica vizuală a Thunderstruck II este excepțional de uimitoare. În plus, muzica de fundal a acestui joc Microgaming este o orchestră epică de luptă.

Jack și vrejul de fasole

Mai avem un slot 3D strălucit de NetEnt. Acesta spune povestea unui tip numit Jack, care a ajuns în mod magic în lumea giganților. Da, ai ghicit! Slotul fantastic se bazează pe povestea clasică de culcare, Jack and the Beanstalk.

Jack and the Beanstalk are 5 role, 3 rânduri, 20 de linii de plată, 96,3% RTP și o varianță mare. Călătoria ta începe cu un videoclip cu uriașul cu două capete care îl urmărește pe Jack în josul castelului. În plus, tema este păstrată pe tot parcursul jocului. Acest slot NetEnt remarcabil combină o grafică 3D superbă și multe caracteristici speciale.

Merlin’s Millions

Pe locul 5, avem Merlin’s Millions, un slot tematic magic bazat pe celebra legendă Arthuriană. Creatorul acestui slot fantasy este cel mai important dezvoltator de jocuri inovatoare din lume – NextGen Gaming. Există o gamă largă de caracteristici de care vă puteți bucura alături de grafica excelentă și coloana sonoră de calitate.

Acest slot fantezist este jucat pe 5 role și 3 rânduri. Jocul are 50 de linii de plată fixe și un RTP variind de la 95,08% la 95,63%. Cu toate acestea, volatilitatea lui Merlin’s Millions se bazează pe caracteristica SuperBet. Pariul minim merge cu varianță mică, în timp ce maximul merge cu cea mai mare. Să nu uităm că există Wilds, Scatter, rotiri gratuite și caracteristici speciale interesante.

Nordic Heroes

Următorul joc din clasamentul nostru cu cele mai bune sloturi fantastice 2020 este Nordic Heroes. Dezvoltatorul de software cunoscut la nivel internațional, IGT a construit acest joc cu tematică nordică. Joacă acest slot pentru a începe o călătorie eroică cu Thor și Ragnar prin Pădurea Norocului și Marea Gloriei.

Nordic Heroes are 5 role, 3 rânduri, 30 de linii de plată fixe, RTP de 94,68% și varianță mică-medie. Acest joc slot machine IGT vă va fermeca cu caracteristicile sale speciale. Profitați de sistemul Level Up Plus, runda Battle Bonus sau caracteristica Mystery Multiplier.

 

Adauga un comentariu