Magazin

Cele mai cunoscute strategii la pariuri sportive

Publicat: 15 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai cunoscute strategii la pariuri sportive

Există numeroase metode pe care le poți folosi pentru a-ți spori șansele de câștig ori de câte ori joci la pariuri sportive iar una dintre ele este folosirea unei strategii.

Cei mai mulți dintre pariorii care sunt mereu pe plus folosesc deja o astfel de strategie, iar acum că ai aflat asta îți dorești, probabil, să folosești și tu această tactică de pariere.

Avem o veste foarte bună pentru tine: în acest articol vei găsi cele mai cunoscute strategii la pariuri sportive.

În acest caz, dacă îți propui să fii responsabil și să obții mai des profit de pe urma pariurilor sportive, suntem siguri că următoarele strategii te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivul.

De ce să folosești strategii?

Înainte de toate, poate că nu ești convins că ar trebui să folosești și tu o strategie la pariuri atunci când alegi să îți încerci norocul. Ne dorim să schimbăm această atitudine!

Prin urmare, află că există o mulțime de motive pentru care ar trebui să folosești o strategie la pariuri sportive. Avantajele pe care aceasta ți le oferă te vor convinge, cel mai probabil, că nu trebuie să pariezi fără a folosi o astfel de strategie:

  • Devii mai responsabil și mai calculat, așa că nu vei pierde sume mari de bani și nu vei deveni dependent;
  • Șansele de a obține profit sunt mai mari atunci când folosești o strategie;
  • Sunt ușor de aplicat și nu necesită cunoștințe avansate;
  • Te ajută să îți dezvolți abilități precum gândirea critică.

Lista cu avantaje ar putea continua la nesfârșit, însă nu asta ne propunem să prezentăm în acest articol. Dacă te-am convins că merită să folosești o strategie la pariuri sportive, atunci iată care sunt strategiile pe care trebuie să le încerci ori de câte ori pariezi.

Strategii populare la pariuri sportive

Sunt mai multe strategii pe care merită să le încerci, însă în rândurile următoare ți le vom prezenta doar pe cele mai populare dintre ele.

Iată care sunt acestea.

Strategia Martingale

Nu ar trebui să existe parior care să nu fi auzit de strategia Martingale, însă din păcate există. De aceea, ne propunem să o recomandăm cu prioritate.

Strategia Martingale este foarte simplu de jucat. Mizează mereu pe bilete cu cota 2, cel mult. Respectă această regulă ori de câte ori plasezi un pariu.

În cazul în care pariul tău este pierzător, va trebui să dublezi miza.

Vei face asta chiar și când șirul de pariuri pierzătoare este mai lung, așa că asigură-te că îți permiți să aplici această strategie, deoarece poate fi necesar să mizezi sume destul de mari.

Pariorii apreciază strategia Martingale deoarece aceasta îți poate recupera pierderile și totodată îți oferă și un oarecare profit, care îți va aduce satisfacție. Există, deci, o mulțime de motive pentru a o încerca.

Ai libertate totală în a alege agenția la care să joci, existând o mulțime de case de pariuri pe internet cu cote atrăgătoare, evenimentele pe care mizezi precum și miza cu care să începi.

Sună bine? Noi credem că da.

Strategia Easy Money

În esență, majoritatea pariorilor privesc pariurile sportive ca pe o oportunitate de a obține câștiguri cu un minim de efort. În realitate, nu este chiar ușor să câștigi bani din pariuri sportive, atât timp cât nu folosești o strategie.

Dacă în cazul strategiei Martingale îți spuneam că mizele ar putea crește destul de mult, așa că nu oricine își poate permite să o folosească, în cazul strategiei Easy Money treburile stau cu totul diferit.

Mai precis, mizele sunt mai mici și cresc în funcție de câștigurile pe care le obții.

Vei începe cu o miză stabilită de tine și vei paria pe cote cât mai accesibile, de cel mult 1.20. Miza inițială plus profitul vor constitui următoarea miză pe care o vei juca, de asemenea, pe o cotă de maxim 1.20.

Repetă asta de 5-10 ori sau chiar mai mult, până când vei obține un profit satisfăcător.

Este o strategie care necesită răbdare dar și multă analiză, pentru a alege pariurile cu șanse de câștig cât mai mari. Însă eforturile îți vor fi răsplătite atunci când vei obține profitul propus.

Strategia Fibonacci

O altă strategie pe care merită să o aducem în discuție este strategia Fibonacci. Folosind această strategie, trebuie să plasezi pariuri în funcție de secvența matematică pe care o cunoaștem cu numele de „șirul lui Fibonacci”.

În cazul acestei strategii, miza va reprezenta suma ultimelor două pariuri. Să presupunem că miza inițială este de 5 RON. Șirul mizelor tale va arăta cam așa: 5, 5, 10, 15, 25, 40, 65, 105, 170 șamd.

În funcție de rezultatul pariului tău va trebui să schimbi miza. În cazul unui pariu câștigător, vei reveni la miza anterioară iar atunci când pariul este pierzător, vei trece la următorul număr din șir.

Un pariu câștigător îți recuperează pierderile și îți garantează profit, așa că este o strategie eficientă pe care trebuie să o încerci și tu.

Cu cât vei alege cu mai multă grijă pariurile pe care le joci, în urma unei analize detaliate, cu atât mai mult vor crește șansele ca strategia Fibonacci să fie cu adevărat eficientă pentru tine. Iar asta te va recompensa cu o satisfacție imensă.

Testează strategiile de mai sus, descoperă care se potrivește cel mai bine cu stilul tău de joc și în acest fel pariurile sportive îți vor oferi profit mai des, vei deveni mai responsabil și te vei bucura mai mult de pariurile jucate.

Adauga un comentariu