National

Cele mai frumoase modele de unghii migdală. Care sunt culorile potrivite pentru această manichiură

Publicat: 05 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dacă alegi să porți unghii migdală, vei avea o manichiură frumoasă și ușor de întreținut. Cele mai potrivite culori pentru acest stil sunt nude, roz, crem, vișiniu, mov, violet, roșu. Modelul de curcubeu pe fond nude este potrivit pentru cele care doresc un design minimalist, dar nu se pot decide asupra unei culori

Manichiura migdală este una dintre cele mai feminine și apreciate forme de unghii, care arată bine pe manichiura french și nu numai. Această formă de unghii alungește degetele, este elegantă, feminină și practică. Înaintea unui eveniment important, este ideal să alegi un model potrivit stilului tău, care să întregească look-ul creat prin hainele și accesoriile purtate.

Cele mai potrivite culori pentru unghii migdală

O manichiură perfectă pentru întâlnirile romantice sunt unghiile migdală la care să adaugi fundițe drăgute, realizate cu o ojă albă și mată, în tehnica 3D. Fie că preferi manichiura clasică, fie ești mai degrabă adepta manichiurii cu ojă semipermanentă sau chiar cu gel, oja nude este întotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba de unghii migdală. O idee simplă și totuși de efect este ca una dintre unghii să fie albă și decorată cu sclipici la bază, într-un stil asemănător baby boomer. O altă culoare care avantajează unghiile migdală este nuanța bleu ciel.

Prin intermediul manichiurii ne putem exprima starea de spirit și personalitatea.

Cele mai populare culori pentru unghiile migdală sunt nude, roz, crem, vișiniu, mov, violet, roșu. Aceste nuanțe pot fi completate de un model nail art pe una dintre unghii sau pe toate, după preferințe. Modelele sunt variate, de la puncte mici discrete, la linii grațioase care formează petale până la figuri geometrice sau un design de unghii elaborat. Pentru a te bucura mai mult de modelele pictate este indicat să alegi o manichiură cu gel.

Manichiura în stil oglindă, simplă dar sofisticată

O idee drăguță pentru unghii mov este manichiură lucioasă, în stil „oglindă”. Pentru un design deosebit, alege câte o nuanță diferită pentru fiecare unghie. Poți trece de la deschis la închis sau invers începând cu degetul mare. Dacă nu te poți hotărâ asupra unui model, poartă-le pe toate alegând un design de curcubeu.

Pentru ca unghiile să arate frumos un timp cât mai lung, contează foarte mult și îngrijirea de acasă. Un sfat în acest sens este să porți mereu o cremă de mâini în geantă, pentru un aspect hidratat al pielii. De asemenea, dacă optezi pentru niște unghii mai lungi, folosește mișcări delicate atunci când te speli pe mâini.

Înainte de a merge la salon, multe femei își găsesc inspirația pe internet. Dacă preferi o manichiură mai simplă, optează pentru un model minimalist. Poți folosi bandă adezivă pentru un model reușit, realizat chiar la tine acasă.

O altă idee frumoasă de manichiură este cea care combină o nuanță intensă de bordo cu oja nude și modelele vegetale pictate cu alb și negru. Dacă dorești un astfel de model trebuie neapărat să apelezi la o manichiuristă care pictează pe unghii, altfel nu vei obține rezultatul dorit.

 

Nu în ultimul rând, un model pentru unghii migdală este combinația de nude și negru.

Adauga un comentariu