Stiri si curiozitati

Cele mai frumoase tunsori cu breton. Obține un look atrăgător în doar câțiva pași simpli

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai frumoase tunsori cu breton. Obține un look atrăgător în doar câțiva pași simpli
Tunsorile cu breton drept sau asimetric sunt la modă în acest sezon și pun în evidență trăsăturile feței.

Multe femei vor să afle care sunt cele mai frumoase tunsori cu breton. La modă în acest sezon sunt tunsorile cu breton drept și asimetric, care pun în evidență trăsăturile feței și dau un aspect de întinerire. Obține un look atrăgător în doar câțiva pași simpli.

Cele mai frumoase tunsori cu breton

Doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită podoabei capilare. Fie că este vorba de produsele de îngrijire și înfrumusețare, fie este vorba de tunsoare, coafură și de colorarea părului, femeile au grijă să arate perfect și să iasă în evidență cu un look perfect.

Când vine vorba de tunsoare, tehnicile sunt diverse și pot fi adaptate în funcție de tipul de păr și de forma feței. În acest sezon de toamnă stiliștii recomandă tunsorile asimetrice, în scări, tunsorile fluture, tunsorile bob și cele pixie pentru femeile mai îndrăznețe.

O tunsoare modernă și stilată se potrivește de minune cu un breton. Bretonul drept și gros va oferi părului un volum aparte, iar un breton pe o parte se va potrivi unei fețe rotunde pentru că va crea iluzia unui chip alungit.

La fel de bine, femeile pot opta pentru un breton asimetric, rebel, care se potrivește cu o tunsoare în scări. Ideile sunt variate și pot fi adaptate în funcție de preferințe.

Cum să obții un look fabulos în doar câțiva pași simpli

Tunsoarea trebuie să se potrivească de minune cu forma feței, dar și cu stilul femeii. Tunsorile cu breton sunt la modă în acest sezon. Dacă ai părul lung poți opta pentru o tunsoare în scări și cu un breton subțiat pe o parte.

Doamnele sau domnișoarele mai îndrăznețe pot opta pentru o tunsoare pixie cu breton scurt, iar cele care adoră stilul clasic pot alege o tunsoare bob cu breton drept. Bretonul asimetric se potrivește de minune tunsorilor în scări, celor în V sau celor tip fluture.

La fel de importantă este și coafura. O tunsoare în scări cu breton asimetric poate fi coafată cu bucle sau cu împletituri. De efect este și o coadă de cal sau o coafură în care se prind două șuvițe din laterale și se împletesc la spate. Coafurile cu bucle, cu împletituri sau cele rebele pentru tunsorile pixie se poartă și în toamna acestui an. Nu trebuie neglijate accesoriile de păr, care vor oferi podoabei capilare un plus de strălucire, eleganță și rafinament. Coafurile cu perle sunt ideale la petreceri, evenimente festive și alte ocazii speciale.

Doamnele și domnișoarele sunt atente și la manichiură pentru a arăta impecabil. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă unghiile de toamnă simple sau unghiile cu sclipici pentru o manchiură strălucitoare și modernă. În acest sezon de toamnă stiliștii recomandă și un machiaj cât mai natural, în culori calde. Un machiaj smokey eyes se va potrivi de minune atât seara cât și pe timpul zilei.

Tunsorile cu breton drept sau asimetric sunt la modă în acest sezon și pun în evidență trăsăturile feței. Femeile adoră bretonul clasic, drept, dar la fel de apreciat este și bretonul asimetric, care oferă un aer rebel și tineresc.

Adauga un comentariu